If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
за мегата знам че е около 700 с инсталация и настройка
За първата версия на Мегата я има на доста места сглобена за 250лв. За инсталация Николай от златоград взема 100лв ако е при него+малко датчици за вода и въздух и дотук станаха 400 пари. А за настройка под 100-150 не се пада....то си е чипосване ,така че все не ми се връзва ама има в тая криза и подаръци сигурно!
NESH
156 '99 1,6TS+JR Filter+ Ported&Polished head cut 0.42mm, 4mm скъсени водачи на клапаните, ported&polish trotle body, Lightweight Alu Crank Pulley 538g , cat. off, remap
Мен пък ме интересува от каква кола ще ползваш изпускателен колектор или ще е свободно изпълнение и ако е такъв долу горе какви пари излиза такъв
Там бая зор ще видиш,аз 2 дни се гъзих да преправям за атмосверка,за турбо не знам......няма място пред мотора да се увъртят хубаво,и генератора на климатика пре4и.Май единстения начин е да се сложи "охлюва" на връзката на фланеца 4 в 2,ма идва доста дале4ко....проблемите са доста,пожелавам ти успех
PS:Така и така си се хванал.....имам поне вси4ки 4асти за въпросният колектор готови,нарязани(от неръждавейка),що не вземеш да ги ползваш,ами само да ми стоят в гаража?
аз и не искам да я развалям така си е екстра само боя и боя на дйантите нищо друго
да ама внимавай кой ще боядисва и каде че по мойта си оставиха ръцете а взех от най добрата боя и материали.виж колегата как е боядисал с черен мат е така се боядисва кат хората цялата кола е разглобена
да ама внимавай кой ще боядисва и каде че по мойта си оставиха ръцете а взех от най добрата боя и материали.виж колегата как е боядисал с черен мат е така се боядисва кат хората цялата кола е разглобена
От извесно време ми е доскучало, та съм решил да насадя турбина на моито ГТВ 2.0 16в 150 коня за сега сам в период сметки но скоро щт почне и реализацията та изчислил сам турбо с какав дебит ми трябва какав кулер бов геит и сичко останало и вече знам от каде да ги взема. А сега за двигателя, оказа се че на моито гтв идеално пасват като размер и степен на згастяване бутала 1-ви ремонт от алфа 145 1.9 тд те ще имат недохот 1 мм и поради формата на челата им ще постигна степен на згастяжане между 7.5 и 8:1 освен това са невероятно здрави имам едно питане неискам никои да ми дава акали от типа, прочел нещо и после бла бал бла (купи си др. кола, купи си двиг, мн. е скапо) тези неща ще ги преценя сам, се пак това ми е професията. Ако някои може да ми помогне. Какав е диаметара на буталния болт на гтв-то и на 145-ата и диаметрите на шииките при основните и биелните лагери на коляновия вал. Мерси предварително
Информацията за която питаш я има в програмата TECDOC поне тази за диаметрите на буталните болтове
AR323.01 ALFA ROMEO 156 Selespeed 99' 180hp ->KILLED BY JACKAL http://www.vbox7.com/play:547cada5d0
Z20LET OPEL ZAFIRA ОРС 03' 200hp
BAM SEAT LEON CUPRA R 04' 225hp
колега при тапицирането е много относително както и при боядисването.зависи с какви материали ще се претапицира и кой ще я прави някой от добрите фирми в тази област или някой обикновен майстор.примерно добра фирма в бГ изка 1800лв са салон естествена кожа и вече кори таван панели си е отделно.но ако изкаш изкуствена е друга цена вече а също и има няква договорка за наште коли понеже задните седалки не са като на 156 примерно по размери.така че всичко си е договорка според майстор материяли и вид на автомобила така че това мога да кажа понеже и аз още не съм правил тази операция за да споделя точно колко съм платил за мойта и съответно качеството.
а друг е въпроса че при теб в испания може и да е по евтино както е примерно в гърция.
Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment