Известие

Collapse
No announcement yet.

Бърза Вектра

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Бърза Вектра

Едно приятелче има Вектра, купе от 95-6 година, с порядъчна доза ръжда, и само гумите и небрежно подадения ауспух загатват за над 400те коня под капака.....суркал съм се веднъж дваж с него до Пловдив като имаме състезцание на Лаута, и по магистралата е голям кеф да гледаш как разни Кайени и прочее поршаги издъхват на 240-250, а той небрежно продължава......знам от свидетел че преди пазарджик са го спирали с 272, но понеже са го фанали отдалече, и е сварил да спре, а на багажника си е лепнал надпис че е 1.4 литра - куката се стъписала и го пуснала......
    Така че ако по Софииските кръстовища случайно ви лъхне с ужасяваща преднина една умряла на външен вид тъмносиня вектра - да знаете че е възможно да е той.....
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

ти возил ли се си в Кайен и тем подобни пергаши дето издъхват 240 -250
    е нееееееее тая тема стана за срам - още малко и ще надминем голфаджиите .......
    Alfa156 Against All

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
      Едно приятелче има Вектра, купе от 95-6 година, с порядъчна доза ръжда, и само гумите и небрежно подадения ауспух загатват за над 400те коня под капака.....суркал съм се веднъж дваж с него до Пловдив като имаме състезцание на Лаута, и по магистралата е голям кеф да гледаш как разни Кайени и прочее поршаги издъхват на 240-250, а той небрежно продължава......знам от свидетел че преди пазарджик са го спирали с 272, но понеже са го фанали отдалече, и е сварил да спре, а на багажника си е лепнал надпис че е 1.4 литра - куката се стъписала и го пуснала......
      Така че ако по Софииските кръстовища случайно ви лъхне с ужасяваща преднина една умряла на външен вид тъмносиня вектра - да знаете че е възможно да е той.....
      по големи глупости не съм чувал никога няма и да чуя.как я виждаш първо с такава мощност дори и да е има тая вектра да и издържи купето ве колега ще скъса нещо само преди да е тръгналане знам на колко години си но акъла ти е детски.говориш глупости каде сравняваш вектра с каиен.и каква спирачна система трябва да има тази вектра и купе също да издържа на такава мощност.и племенника ми не ги говори такива а е на 12г.
      Alfa romeo GTVex
      Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
      Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
      Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
        по големи глупости не съм чувал никога няма и да чуя.как я виждаш първо с такава мощност дори и да е има тая вектра да и издържи купето ве колега ще скъса нещо само преди да е тръгналане знам на колко години си но акъла ти е детски.говориш глупости каде сравняваш вектра с каиен.и каква спирачна система трябва да има тази вектра и купе също да издържа на такава мощност.и племенника ми не ги говори такива а е на 12г.
        Ето подобна Вектра колега http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=20335
        Fiat Punto 1.9 JTD
        Alfa Romeo 156 2.4 JTD
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
          Все ми е тая дали фаташ вяра или не - аз съм се лашкал в нея, познаваме се добре с момъка, и знам какво говоря.....
          Предполагам че не мислиш че той просто така си е монтирал 2.5 литров двг на омега, мухнал му е едно тарикатско турбо, и е тръгнал на ура по улиците.....всъщност предполагам че точно това си мислиш......http://clubf1.net/forums/index.php?showuser=3777
          Драсни му едно ЛС и го питай с колко най м ного са го спирали куките....
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
            Все ми е тая дали фаташ вяра или не - аз съм се лашкал в нея, познаваме се добре с момъка, и знам какво говоря.....
            Предполагам че не мислиш че той просто така си е монтирал 2.5 литров двг на омега, мухнал му е едно тарикатско турбо, и е тръгнал на ура по улиците.....всъщност предполагам че точно това си мислиш......http://clubf1.net/forums/index.php?showuser=3777
            Драсни му едно ЛС и го питай с колко най м ного са го спирали куките....
            таз вектра 1.4 синя изгнила ........ съм я срещал ,но НЕЗНАМ ДАЛИ ЗА НЕЯ СТАВА ВЪПРОС с надпис 1.4 отзад ..... доколкото разбрах е 2.0. с чипче и некви други дребни доработки ..... ама 400коня и отгоре опитах се тогава с въпросния човек да се дръона ,но се оказа малко по-бърз ..... но само малко да е не повече от 180к.с което си е доста под 400 айде стига с пишкомеренето и глупостите - като ти е приятел я дай снимка на двигателя,то ще се разбере дали има повече от 200к.с.(предполагам) ако почнеш с обясненията : ама сега го няма ама сега неможе или не иска - ясна е работата - пишете по-реални данни ! ПОЗДРАВИ
            Моля да ми простите дългото и пълно с правописни грешки изречение,но нямам време за редакция!
            Alfa156 Against All

Comment

Първоначално публикувано от slav40 Покажи съобщение
              таз вектра 1.4 синя изгнила ........ съм я срещал ,но НЕЗНАМ ДАЛИ ЗА НЕЯ СТАВА ВЪПРОС с надпис 1.4 отзад ..... доколкото разбрах е 2.0. с чипче и некви други дребни доработки ..... ама 400коня и отгоре опитах се тогава с въпросния човек да се дръона ,но се оказа малко по-бърз ..... но само малко да е не повече от 180к.с което си е доста под 400 айде стига с пишкомеренето и глупостите - като ти е приятел я дай снимка на двигателя,то ще се разбере дали има повече от 200к.с.(предполагам) ако почнеш с обясненията : ама сега го няма ама сега неможе или не иска - ясна е работата - пишете по-реални данни ! ПОЗДРАВИ
              Моля да ми простите дългото и пълно с правописни грешки изречение,но нямам време за редакция!
              Естествено че ще ти пусна, предполагам че до 10 дена със сигурност, щото ако той няма такива(макар че мисля че има), надали на ура ще тръгне да ми угажда заради някой дето не хваща вяра.......
              Вектрата действително е доста изгнила, и има надпис 1.4 отзад.....но това което казвам съм го виждал, така че.....
              Това е човека, търся из мойте снимки някой от картингиските ми такива за да видя дали колата му не се мота някъде......
              http://store2.data.bg/ferrarist/1.jpg

Ся намерих нещо интересно - виж шестия пост в тази тема......Държа да те информирам че километража му просто е разграфен до толкова.......бих ти казал че има доста свидетели за това че е вдигал поне 290, но това на тоя етап ще ти го спестя......като за начало ще ти твърдя че стандартно из софииските улици си кара без да наглася режимите(или каквото и да е там) на повече от 300 коня......като казах че е бил и към 400 не казвам че постоянно си е така - просто на дино е показвал толкова, виж това не съм го виждал, но той не е от хората с излишно изфърляне.......бих казал че дори понякога спестява това онова.....
              http://clubf1.net/forums/index.php?showtopic=17592
              Last edited by ФЕРАРИСТ; d.m.y г., 12:50.

Comment

егати паурЪ

Мене са ми интересни две работи
                1) Как спира от 290км/ч?
                2) Колко потресаващо и безкрайно наивен трябва да е човек за да повярва че куката го е пуснала щото отзад пишело 1.4? Нали на радара пише 272, но на вектрата пише 1.4 и въпроса приключва. Кво ли е казал? "Баф мааму тоя радар пак даде фира, айде младеж бягай". Като се съчиняват легенди трябва да се внимава, щото човек се увлича и се говорят небивалици.
                Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
                  Мене са ми интересни две работи
                  2) Колко потресаващо и безкрайно наивен трябва да е човек за да повярва че куката го е пуснала щото отзад пишело 1.4? Нали на радара пише 272, но на вектрата пише 1.4 и въпроса приключва. Кво ли е казал? "Баф мааму тоя радар пак даде фира, айде младеж бягай".
                  Ми допусни че говоря истината, представи си че си кука, и спираш някаква ръждива вектра с 270, отзаде и пише 1.4 - вии тука маса народ не ми вярвате че вдига толкоз, как мислите че една кука ще се върже.....пък щом решил че е в грешка, много е лесно да се изрепчиш че радара не отчита верно, и прочее.....
                  Вижте ся, не съм му адвокат или да ми е копал лозето че да го превъзнасям на пиадестал някак си, просто ви казвам неща който съм виждал, преживял, и за който си говорим на маса с компания след някое от картингите ни, където и той кара, и която компания знае всичко това, и е много по в течение на нещата щото повечето от тях са се возили в тая кочина.....това че на някой това не се вмества в представите е нещо което мога да преживея.....
                  Следващата събота имаме пак рейс на Лаута, надявам се той да дойде с возилото си, че да го оснимам малко.....
                  Last edited by ФЕРАРИСТ; d.m.y г., 13:32.

Comment

Колега аз ти вярвам .Просто не разбирам защо другите реагирате така .Веднага изкарвате човека че лъже .Разберете едно от мен, на този свят има само едно навъзможно нещо (да се върнеш там от кадето си излезнал ) всичко друго е възможно така че не се очудвам да има такава векрта .Аиде със здраве ида пиинем по бира за наше здраве

Comment

трябва ли да търся снимка на колата на бобо - 145 - с 296 км/ч ???

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                      Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
                        трябва ли да търся снимка на колата на бобо - 145 - с 296 км/ч ???
                        Снимка не, виж видео ако бяхте направили щеше да е по зрелищно да се види.....
                        С кво го засякохте....?

Comment

Ако тоя се казва Илиан,съм го виждал на Божура един два пъти.На брат ми едно приятел4е каза тогава 4е на дино теста стария му двигател давал 450 коня,сега бил сложил друг по корав.И аз не хванах вяра,но не вярвам да ме лъжат.
                          Alfa Romeo 156 2.0 TS 1999

Comment

Аха Илиян.....

Comment

Първоначално публикувано от slav40 Покажи съобщение
                              таз вектра 1.4 синя изгнила ........ съм я срещал ,но НЕЗНАМ ДАЛИ ЗА НЕЯ СТАВА ВЪПРОС с надпис 1.4 отзад ..... доколкото разбрах е 2.0. с чипче и некви други дребни доработки ..... ама 400коня и отгоре опитах се тогава с въпросния човек да се дръона ,но се оказа малко по-бърз .....
                              Ами начи си към 350 - 380 коня ТИ не знаеше ли
                              '05 166 V6
                              '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

Working...
                              X