Известие

Collapse
No announcement yet.

Бърза Вектра

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Начи за тва че Вектрата ще се скъса коша или купето при 260+ км/ч ще кажа твърдо НЕ.От личен опит при 220км/ч толкова по нейния километраж и леко нанадолнище
    няма разкъсвания на купето хем е 92г.Направи ми впечатление,че издуха 200гр маслоИначе мотора е 2.0 OHC.Така че не се смейте напълно е прав колегата за Вектрата.Колкото за спиране,няма,няма да спира
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
    Alfa Romeo 33

Comment

Нито сте видяли колата, нито нищо ама се смеете на колегата и го изкарвате, че си измисля... Похвално просто...
      Компромис между науката и религията: Човек е произлязъл от маймуната, която Бог е създал по свой образ и подобие.

Alfa Romeo 146 ti (само с чип и филтър )
      Fiat Brava JTD

Comment

75ts

Тук е трудно да докажеш че има по бърза кола от ALFA
        75 TwinSpark -син- ex,75ts зелен
        75 ТУИНСКРАП-сив,+75 2.5 V6 черен
        75 2.5 V6 Milano Argento-червен,75 2.5v6 сив.164 3.0 12v
        75 ТУИНСКРАП-червен, + 75TwinSpark-бял,164 3.0 24v

Comment

такава кола няма.....

http://www.facebook.com/VenturaGarage
          Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

забелязвам групировка от младежи, които се подкрепят с надеждата да убедят някой в правотата си за въпросното "чудо" ........... прилича ми на темата от БМВ форума дето някъв хлапак си бил купил Х5 представяйки се за някъв шеф на фирма и влизаше от различни акаунти да си даде едно рамо .......... и тем подобни простотиии ,но беше разконспириран от съфорумец време е за катинар
            Alfa156 Against All

Comment

Излови ни. Признаваме си.....
              ПП: За протокола, аз също не съм виждал колата, нито съм чувал за нея. Просто ми се струва тъпо някой да изкарва човек, че си измисля без да има факти за това...
              Компромис между науката и религията: Човек е произлязъл от маймуната, която Бог е създал по свой образ и подобие.

Alfa Romeo 146 ti (само с чип и филтър )
              Fiat Brava JTD

Comment

Колата е реална и си съществува, казвам го, защото от 2-3 години пиша във форума на Опел и от там знам за нея. Лично не съм я виждал, но познавам доста от момчетата пишещи там и знам, че не лъжат.
                Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                Mazda 6 2.3 2005
                sigpic

Comment

Ето една бърза варненска вектра от близкото минало
                  http://www.vbox7.com/play:80d0fdf5

Всичко е възможно, а и аз съм чувал за тая ръждивата 1.4
                  1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
                  1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
                  2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp

Comment

Значи аз познавам един приятел дето познава един негов приятел та въпросния познава един друг дето е правил една от наи бързите драг коли в българия.

аве хора тука е за тининг и рацинг , къде намерихте подобни неща да пишете , спамете в общи приказки
                    Volvo S80 2.0 T5 180hp
                    Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
                    Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

И к'во толкова невероятно има ? 2.5 двигател с турбина колко изкарва ? 150 може би ? А някъде да е написано, че спирачната система и окачване е в оригиналния си вид. Всеки отсича на изуст к'вот му хрумне и се прави на разбирач... варненската вектра е за пример и е затворила доста разбиращи усти у наше село ...
                      33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

"Много било хубаво да ядеш филия намазана с мед и масло, казал Асан на Айшето ........ А ти ял ли си!? .. попитала го тя .... Не , но на бате са му казвали ..."
                        Alfa156 Against All

Comment

Първоначално публикувано от WhitePower Покажи съобщение
                          Значи аз познавам един приятел дето познава един негов приятел та въпросния познава един друг дето е правил една от наи бързите драг коли в българия.

аве хора тука е за тининг и рацинг , къде намерихте подобни неща да пишете , спамете в общи приказки
                          можеее , но не и тая изгнилата с надпис 1.4 отзад ........... да направиш кола над 400коня,да си я ползваш НЕ само за драг и да не оправиш външния вид ...такова животно нема
                          Alfa156 Against All

Comment

Първоначално публикувано от slav40 Покажи съобщение
                            можеее , но не и тая изгнилата с надпис 1.4 отзад ........... да направиш кола над 400коня,да си я ползваш НЕ само за драг и да не оправиш външния вид ...такова животно нема
                            Eй ти снимки, земи мирясай.......http://ecarc.eu/gallery/thumbnails.php?album=2
                            Last edited by ФЕРАРИСТ; d.m.y г., 01:16.
                            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Феро няма какво да се връзваш на простолюдието остави ги в заблуда да си живеят.
                              2.0 с чипче а сигурен ли е брат ти,че Илиянката е разбрал,че се гонят?
                              http://ecarc.eu/gallery/displayimage...lbum=12&pos=32
                              Това е снимчица преди новия двигател и преди боята...
                              Са е 1.4 90 коня с газчица
                              Alfa Romeo 145 JTD & Audi A4 B6 1.8T quattro

Comment

Първоначално публикувано от slav40 Покажи съобщение
                                абе просто немога да ви се начудя понякога. тая вектра я приказват от 2-3 години по форумите, има я снимана има сичко

ама гроздето е кисело ...

само за пример, ненам някой дали е виждал на Лукан червената Q4 ... е и тя визуално не беше цвете за мирисане.....
                                '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                                '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                                '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Working...
                                X