Известие

Collapse
No announcement yet.

alfa 145 QV vs bmw 320(150ps)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

За да ти кажа че пак ще се видите макър и не с таз кола.
    Alfa Mito 1.4
    156 2.0 155 ex
    156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex

Comment

Първоначално публикувано от nikotm Покажи съобщение
      За да ти кажа че пак ще се видите макър и не с таз кола.
      От опит знам че ЦРХ много лошо наказва
      Вижте на какво ни направиха нашите "БРАТЯ"
      ПОЛ РОШЕ: „Мощноста най-вероятно бе около 1400кс, но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280кс” - BMW М3 87г.
      LPG

Comment

Първоначално публикувано от mladfen Покажи съобщение
        От опит знам че ЦРХ много лошо наказва
        Мани. 150 "коня" и има-няма 900 кила...
        Не са работа тези рексове.
        Alfa Romeo 166 3.0 V6
        Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Той и малкия В-Тек /125кс/ не е за подценяване, още помня със старата ми на един светофар какво се случи
          Вижте на какво ни направиха нашите "БРАТЯ"
          ПОЛ РОШЕ: „Мощноста най-вероятно бе около 1400кс, но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280кс” - BMW М3 87г.
          LPG

Comment

Мда, много са зли.
            Alfa Romeo 166 3.0 V6
            Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Точно такава стягат,от малкия клас.Ама и тя е уса 124 коня на 850-900 кила.Предполагам че за събота ще е обслужена и ще са на Калояново.Много ми хвалят едно CRX 160 коньово,много вървело.
              Alfa Mito 1.4
              156 2.0 155 ex

Comment

здравеите и от мен

Първоначално публикувано от nick_145_QV Покажи съобщение
                Здравеите колеги,
                до сега не сам се заяждал по пловдивските улици с моито QV с bmw 320 се чудя това ако стане дали според вас 6те падне бавареца
                бате аз сам ги проверявал нямат шанс повярваи ми,тия бавари са годни само за дрифч,за драг определено са слабички

Comment

Охо тука нещо за машини от моя клас се коментира, така тия 124 коньовите рексове имат бая потенциал леко да се барнат могат да са равностойна конкуренция на тези 150те коньовите кат моя, тоя кадето говори колегата да не е от тези дел сол тарга кадето са VTI 160 коня?

HONDA CRX B16A1 VTEC 150 ++ HP - леко моднат

Comment

Незнам,казаха ми само че бил VTEK и е 160 коня и много вървял.Не съм бил там и не го знам.Казаха че се пускало с некъв голф 200+ коня и го напердашил.Пак казвам не съм бил там и това не съм го видял.
                    Alfa Mito 1.4
                    156 2.0 155 ex

Comment

така така значи ВТЕК 160 коня няма такова животно има ВТИ 160 коня (Б16А2), за витека ако говориш значи е като моя двигател Б16А1 и е 150 коня, какъв цвят е рекса и от каде е може да го знам

HONDA CRX B16A1 VTEC 150 ++ HP - леко моднат

Comment

Мисля че е син.И или е от Пазарджик или селата около Пз.
                        Alfa Mito 1.4
                        156 2.0 155 ex

Comment

Първоначално публикувано от hondoman Покажи съобщение
                          така така значи ВТЕК 160 коня няма такова животно има ВТИ 160 коня (Б16А2), за витека ако говориш значи е като моя двигател Б16А1 и е 150 коня, какъв цвят е рекса и от каде е може да го знам
                          vti160кс-такъв сивик си търсех преди 2 години ама много рядко се срешташе тогава и доста скъпо вървят
                          иначе е "вълк в овча кожа"
                          sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
                          ALFA ROMEO 2.0JTS ex
                          ALFA ROMEO Crosswagon Q4
                          Продавам Алфи на части!

Comment

Онзи ден на Източен се зачесахме следните коли

Honda CRX
                            Fiat Punto
                            Bmw 320
                            145 Qv - Моето афкорс

При положение че реших да ги начеша в последния момент и тругнах най бавно като се има впредвид че бях на метър за Мазната на 300 метра само се забелязваха как се гонят зад мен фиата и бумера...

А Мазната.... Направо ме напълни гоних я ама много вървеше...

Тва типче в Бумерченцето така гадно ме изгледа като го зех сякаш си беше на място много злоба много нещо

Така че тия куци бумерчета няма кфо да ги коментираме

Както казва Джейми от Топ гиър БМВ е една ужасно гадна и куца кола която няма визия и наченки на вървеж....Но това копче на волана (М-ката) С едно натискане я прави най изисканата бърза и изящна кола на света

Така че М-ка дааааааа

Всичко останало нееееееееееееееее
                            Last edited by Balagan; d.m.y г., 17:20.
                            ex AlfaRomeo 145 2,0 QV -> Голямата ЛюбоФ
                            Nissan Qashqai 2,0 140hp
                            Renault Megane III Coupe 1,6 16V 110hp
                            ShineRay XY350ST-2 StreetKiller

Comment

Първоначално публикувано от nikotm Покажи съобщение
                              Мисля че е син.И или е от Пазарджик или селата около Пз.

Грешка.Пича се казва Жоро и е от Съединение.
                              Alfa Mito 1.4
                              156 2.0 155 ex

Comment

Първоначално публикувано от Balagan Покажи съобщение
                                Онзи ден на Източен се зачесахме следните коли

Mazda CRX
                                Fiat Punto
                                Bmw 320
                                145 Qv - Моето афкорс

При положение че реших да ги начеша в последния момент и тругнах най бавно като се има впредвид че бях на метър за Мазната на 300 метра само се забелязваха как се гонят зад мен фиата и бумера...

А Мазната.... Направо ме напълни гоних я ама много вървеше...

Тва типче в Бумерченцето така гадно ме изгледа като го зех сякаш си беше на място много злоба много нещо

Така че тия куци бумерчета няма кфо да ги коментираме

Както казва Джейми от Топ гиър БМВ е една ужасно гадна и куца кола която няма визия и наченки на вървеж....Но това копче на волана (М-ката) С едно натискане я прави най изисканата бърза и изящна кола на света

Така че М-ка дааааааа

Всичко останало нееееееееееееееее
                                бате не че се заяждам ама нищо не разбрах - може би съм много тъп че не схванах ..........
                                alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Working...
                                X