Известие

Collapse
No announcement yet.

Конус филтър за 155 1.7

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Конус филтър за 155 1.7

Абе момци мисля да сложа едно такова филтърче за гласец конус и да изхвърля кутията,но ме плашат че не било добре за дебитомера,бъркало се всичко,щяло много да вдигне разхода и т.н.Вие какво мислите по въпроса?
    ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
    BMW e39 facelift

Първоначално публикувано от Abarth Покажи съобщение
    Абе момци мисля да сложа едно такова филтърче за гласец конус и да изхвърля кутията,но ме плашат че не било добре за дебитомера,бъркало се всичко,щяло много да вдигне разхода и т.н.Вие какво мислите по въпроса?
    Глупости те тва е,не слушай,ако имаш мерак слагай,има много вариянти КN,JR И т.н.Сами измисли как да го изолираш от горещия въздух
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
      Глупости те тва е,не слушай,ако имаш мерак слагай,има много вариянти КN,JR И т.н.Сами измисли как да го изолираш от горещия въздух
      Ами ше правя термощит,дедрата се държеше много добре с филтъра,ама ме наплашиха че на алфите ебавал дебитомера и много нагоре бил разхода 2-3 литра,което е неоправдано
      ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
      BMW e39 facelift

Comment

Ами ше правя термощит,дедрата се държеше много добре с филтъра,ама ме наплашиха че на алфите ебавал дебитомера и много нагоре бил разхода 2-3 литра,което е неоправдано
        Пак ти казвам глупости са тва Ако искаш звънни на Нено,може да ти намери и КН и ЖР
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

кои ти ги е разправял тия простотии?няма такова нещо слагаи и няма да се притесняваш
          АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Ще запазя в тайна кой ми го е казал,който иска да знае да пише на лични,от форума е
            BMW e39 facelift

Comment

да каже някой с 155 които си е сложил да сподели мнение.
              ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Аз вчера си сложих, сега звучи като петак и има по-добър throttle response, и на високи и е по-леко
                утре ше го изолирам....
                sigpicex
                147Q2
                300bhp/606nm
                Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

ти приятеля вземи да идваш на нашите срещи във Вторник/до колкото разбрах от киро си от кв Левски/ и там ще ги коментираме на място тия неща с филтрите.
                  СА4860 - не забравяй.
                  ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Няма разлика, просто звука е много по-готин
                    Alfa Romeo 155 1.8TS
                    Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

Споко бе, за срещи има време. Като имам възможност ще дойда,
                      иначе има още една CA4860 1:1 с моята, даже като я видях помислих, че някой я е задигнал
                      sigpicex
                      147Q2
                      300bhp/606nm
                      Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

Първоначално публикувано от ALFA CORSE Покажи съобщение
                        Няма разлика, просто звука е много по-готин
                        има разлика не само във звука само че аз не мога да го чуя щото генерацията много бучи колата ще се поотпуши малко и на празен ход ще работи по спокоино
                        АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Добре де мен тази работа ми се струва почти невъзможна на 155,как стои въпроса с монтажа,щото след дебитомера не ми идва идея по какъв начин може да се направи този спортен филтър?
                          Attached Files
                          BMW e39 facelift

Comment

Ето колега виж за какво става на въпрос

Колата е на колегата ALFA CORSE
                            Alfa Romeo 156 2.4 JTDm 20v
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от MaDHaCkEr Покажи съобщение
                              Ето колега виж за какво става на въпрос

Колата е на колегата ALFA CORSE
                              От къде да намеря такъв фланец колега?
                              BMW e39 facelift

Comment

Working...
                              X