If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами по принцип се продава кит (комплект),а мисля че в повечето Авто Маний има такива Самоче не знам дали е по хубаво да е алуминиева тръбата или силиконова... трябва някой който разбира да каже
Ами ше правя термощит,дедрата се държеше много добре с филтъра,ама ме наплашиха че на алфите ебавал дебитомера и много нагоре бил разхода 2-3 литра,което е неоправдано
Абе има нещо вярно, ама то не си е само за Алфите, а за повечето коли с вакумно газово. След като сложиш конус влиза повече въздух и обеднява газта, която се впръсква в потока. Проблем е когато си вземеш от ония "готини" голями конуси по 15 лева парчето, които ти пълнят двигателя брутално с какви ли не боклуци. Затова K&N или JR. Що се отнася за меките връзки, аз си бях измайсторил една от магазин за водни системи или нещо от рода. Импровизира се, няма как. А иначе съм виждал някой комплекти K&N да идват с такива удължители и т.н.
Ами на газ се намалява дифузьора и няма яд,дедрата вървеше добре и харчеше добре,карах я 1 година с такъв от 15лв и нямах абсолютно никакви проблеми,вадеше страшен звук,а и си го сменях на 7-8к Въпроса е тоя фланец откъде да го изкопам
Виж темата от линка, който съм дал. Колегата TRENDi е обяснил как е направил неговия фланец . Дал е снимки, размери, материали и т.н. http://www.snimka.bg/album.php?album...31&pid=5820761
Иначе колегата Alfa Corse беше сподел, че е видял някъде да се продават готови, но цената май беше височка.
Виж темата от линка, който съм дал. Колегата TRENDi е обяснил как е направил неговия фланец . Дал е снимки, размери, материали и т.н.
Иначе колегата Alfa Corse беше сподел, че е видял някъде да се продават готови, но цената май беше височка.
Ами щом пиша тук явно не съм намерил подходящо инфо в онази тема и търся други варианти Тренди ми каза че в автоманиите имало нещо такова,но трябвало рязане и преправяне
ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
BMW e39 facelift
Абе най-добре им кажи бошовски адаптер.
Ако пък ли не се обърни към Нено,те също могат да ти направят.
Значи диаметъра на фланеца е 76мм,а при мен на филтъра е 70мм.Разгледах в каталога на ФК,90 градуса редуцирано коляно излиза към 100+ лв. Отделно скоби и адаптер....
оле лееабе аз да започна да правя серийно адаптори за дебитомери за нула време се заваряват само тръба да има. Според мен п одобрия вариянт самата тръба да прави завой и да е цяла. Без тая тъпа мека връзка - силиконов маркуч.
Comment