Известие

Collapse
No announcement yet.

И една оферта,която ми споделиха тази вечер

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• И една оферта,която ми споделиха тази вечер

А именно ,за 8К ми продават двигател плюс електроника от 156 ГТА ,струва ли си и какво още ще ми трябва ,за да инстална този ДВГ

sigpic
    Alfa Romeo 159 EX

На мен добре ми звучи като оферта, особено ако е читав мотора.
    Обаче, доколкото знам, GTA-то е и с модифицирано окачване, което май трябва да вземе под внимание, ако ще се слага този мАтор в "обикновена" 156-ца.
    Успех с начинанието иначе, ако ще се захващаш.
    Alfa Romeo 166 3.0 V6
    Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

A за скоростна кутия не споменаха ли - на ГТА е с 6 скорости

П.П. Много ми се виждат парите - докато го монтираш, докато направиш окачване, спирачни апарати, скорости, измервателни уреди, Седалките на ГТА са различни, оптичния пакет и той струва 1 к евро ,като вземеш и факта че ще развалиш твоята май ще ти излезе по ефтино да си вземеш ГТА и да платиш 10 бона акциз. Щото ако сметнеш разходите за всичко изброено + 8 бона за двигателя+ цената на твоята= 8к евро ГТА + 5 к евро акциз
      Last edited by BatVas; d.m.y г., 10:18.
      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

bat vas право говори
        sigpic
        днес съм в почивка ---

Comment

По-добрата оферта според мен е една Ку4-ка. Огледай офертите, 4х4 е по-добре от предно
          1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
          1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
          2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp

Comment

Първоначално публикувано от MainaCore Покажи съобщение
            По-добрата оферта според мен е една Ку4-ка. Огледай офертите, 4х4 е по-добре от предно
            Ми за 7700 купуваш 155 Q4 цяла и в движение. Другото е едно голяма приключение. GTA-то е супер и цените не са толкова високи, но АКЦИЗА е дебел.
            "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
            Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
            Opel Astra J GTC

Comment

начи направих справка днес. Двг то е със скорости ,ама както не се бях сетил за за окачването.....мнооого дебело май ще ми дойде ,аз като един просСС бг ,си мечтаех просто двг то да сменя и скоростите.

sigpic
              Alfa Romeo 159 EX

Comment

Е що бе, не може ли да си остане старото окачване?
                '05 166 V6
                '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

едвали ще го издържи дълго....
                  Alfa Romeo 147 "Selespeed"
                  sigpic

Comment

бърза алфа (нема такова нещо) се прави за кеф и за его... и се налива пара до без край...

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                    Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

По лесно е да си купиш оригинално ГТА и просто да сложиш номера от обикновена 156 демек да не я регистрираш и да спестиш акциза, па другата за части и после у надин

Comment

Окачването е същото като железа /носачи и т.н./... може да има разлика в амортисьори и пружини.

Цената е дебела ако няма документи за него - т.е. платен акциз и т.н.

За подобни пари взимаш ударена и местиш каквото искаш при теб.
                        2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
                        GSM: 0888 520 600

Comment

Първоначално публикувано от Grigor Покажи съобщение
                          Окачването е същото като железа /носачи и т.н./... може да има разлика в амортисьори и пружини.

Цената е дебела ако няма документи за него - т.е. платен акциз и т.н.

За подобни пари взимаш ударена и местиш каквото искаш при теб.
                          и с италянска факрура можеш да го регистрираш в кат
                          само незнм как ще се усетят за акциза щото на фактурата не нищо друго пише освен номер на мотора
                          Volvo S80 2.0 T5 180hp
                          Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
                          Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

мотора е в Шаффхаузен - Швейцария. Още един проблем,затова и се отказвам от офертата . Сега гледам в Autotrader.co.uk цените им са много много нормални ,само дето колите с десни волани

sigpic
                            Alfa Romeo 159 EX

Comment

С десен волан пак се вкарваш вьв филми
                              0888515205

Comment

Working...
                              X