А именно ,за 8К ми продават двигател плюс електроника от 156 ГТА ,струва ли си и какво още ще ми трябва ,за да инстална този ДВГ
Известие
Collapse
No announcement yet.
И една оферта,която ми споделиха тази вечер
Collapse
X
-
На мен добре ми звучи като оферта, особено ако е читав мотора.
Обаче, доколкото знам, GTA-то е и с модифицирано окачване, което май трябва да вземе под внимание, ако ще се слага този мАтор в "обикновена" 156-ца.
Успех с начинанието иначе, ако ще се захващаш.Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
-
A за скоростна кутия не споменаха ли - на ГТА е с 6 скорости
П.П. Много ми се виждат парите - докато го монтираш, докато направиш окачване, спирачни апарати, скорости, измервателни уреди, Седалките на ГТА са различни, оптичния пакет и той струва 1 к евро ,като вземеш и факта че ще развалиш твоята май ще ти излезе по ефтино да си вземеш ГТА и да платиш 10 бона акциз. Щото ако сметнеш разходите за всичко изброено + 8 бона за двигателя+ цената на твоята= 8к евро ГТА + 5 к евро акцизLast edited by BatVas; d.m.y г., 10:18.2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Първоначално публикувано от MainaCore Покажи съобщениеПо-добрата оферта според мен е една Ку4-ка. Огледай офертите, 4х4 е по-добре от предно"BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
Comment
-
бърза алфа (нема такова нещо) се прави за кеф и за его... и се налива пара до без край...
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Окачването е същото като железа /носачи и т.н./... може да има разлика в амортисьори и пружини.
Цената е дебела ако няма документи за него - т.е. платен акциз и т.н.
За подобни пари взимаш ударена и местиш каквото искаш при теб.2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
GSM: 0888 520 600
Comment
-
Първоначално публикувано от Grigor Покажи съобщениеОкачването е същото като железа /носачи и т.н./... може да има разлика в амортисьори и пружини.
Цената е дебела ако няма документи за него - т.е. платен акциз и т.н.
За подобни пари взимаш ударена и местиш каквото искаш при теб.
само незнм как ще се усетят за акциза щото на фактурата не нищо друго пише освен номер на мотораVolvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
Comment
Comment