Малко грубо ще прозвучи, ноооо Сра а?!?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Оптичен тунинг на Alfa Romeo GTV
Collapse
X
-
-
...да, човека наистина е фен на "Ламборгини" и затова предната, задната и емблемите на джантите са на "Ламборгини".
Друг е въпроса, че колата наистина не е завършена и затова пича въобщене искашеда я изважда на показ, но му се наложи да пътува с нея и затова набързо спретна тези "комарници" отпред, колкото да запуши с нещо отворите и дори предницата я боядиса наръка със спрей!
Колата тепърва предстои да се доизпипва и пребоядисва. Надявам се възможно най-скоро да я видим в завършен вид. Аз лично смятам, е ще се получи нещо уникално!AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.
Comment
-
ей как събра толкова кураж да ги покажеш тея снимки тука ...
напрао сте насрали мъжката тва гтв
ужасссТТТТТТ
и тея неща долу на бронята кво е мрежи ли е кво е ... няма по грозно нещо от тва .... напраоо
Първоначално публикувано от Z:)m Покажи съобщениеАз лично смятам, е ще се получи нещо уникално!
СПРЕТЕ ДА СИ КУПУВАТЕ АЛФИ ДА СЕ ГАВРИТЕ С ТЯХ!!!!!!!!!!!!!!!Last edited by cvetelin; d.m.y г., 19:56.ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщениечовека иска да е различен ве, ко му тропате колата, ех тази завист.....
Comment
-
Ако разкара комарниците е екстратова е най-хубавият тунинг които съм виждал (сравнете голфовете и е36-ците и ще видите разликата)
B&B Racing | bb-racingteam.com
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
Comment
-
Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщениеЗавист ли? Просто всеки човек изразява мнение, а и да не забравяме, че това е алфа ромео форум, а не ламборджини ( даже и там няма място ) следователно хората са си почитатели на марката и имат правото да изразят недоволството си. Предполагам пък, ако им беше харесало щеше да го наречеш "подмазване".) от панти века и GTVто му е грозно , праена в час по ръчен труд не знам си ко, ми ай тея които са с кофти мнения и не им харесва колата да напраят нещо по добро и по уникално от това! вместо да се радвате на ентусиазма на човека и че е надъхан да направи единствена по рода си в света вие му усирате работата! f*ck off на всички които не я харесват! евала на момчето, да провължава да я разкрасява !
Comment
Comment