Първоначално публикувано от MaVrUt
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Оптичен тунинг на Alfa Romeo GTV
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщениеАми нали това са им мненията? Негативни, защото не им харесва колата...И повярвай ми, че голяма част тук от хората които са изразили негативни мнения имат много уникални коли и изглеждат на десетки нива по-добре от това ГТВ/Ламбо и не виждам какво толкова се впрягаш, казваме какво мислим по въпроса и това е, пак той човека нека да си я прави и да я кара, никой не е казал "Спри да я правиш или ще ти взривим колата" нали?нищо лично
Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщениеименно за това става въпрос че с тези пари който е хвърлил могат да се насочат в друга насока за подобряване на колата а не в такъв безмислен фейстлифт колега и не караме счупени 33-ки а ти караш раздрънкана 164-канищо лично
Comment
-
при положение че още не е довършена,добро качество на изработката се вижда-Браво,заинтригува ме! вече е друг въпроса на кой какво му харесва като визия....... Успех с проекта и аз ще чакам снимки в завършено състояние
предполагам и джантите няма да останат същите,щото тия никак не се връзват на тематаLast edited by abart_; d.m.y г., 00:35.146 Turbo
Comment
-
Лично на мен колата никак не ми харесва. Няма логическа връзка между преднивата и задницата на колата. капака и ножа на бронята никак не си пасват. според мен не се е получила никак добре. негова си е колата да си я прави каквото си иска, но след като има тема, значи ще има и обсъждане - а това не включва само поздравления. Колата е по-грозна според мен от преди. хубаво поне че е махнал емблемите на Алфа от нея. от друга страна не разбирам защо някой си мисли, че може да е по-добър дизайнер от Пининфарина?!? това вече не е тунунг, а кит кар и при това несполучлив.няма вече Алфи, няма вече тръпка...
Comment
-
Узассссс малеееееее майко мила,на какво направихте колата веНа мен ми мяза на Понтиак отпред
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщениенека да е грозна, след вашите коли никой не се обръща докато след неговатаСъс сигурност ще се обръщат след неговата ,дано само после да не се смеят като отмине
П.П.Колата просто иска още доста доработка и съм сигурен ,че като я завърши ще бъде една от онези коли ,които ги гледаш и не можеш да разпознаеш каква всъщност е бегачката от доло. Аз лично се кефя на такива ,тунингисти ,но за сега колата не струва изобщоLast edited by mochko1; d.m.y г., 16:27.Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!
Comment
-
На мен ми прилича малко на акула в муцуната - ако това е търсения ефект - успял е ... почти. Друг е въпросът доколко този точно стил се връзва с иначе перфектната визия на GTV. Но всеки решава за себе си. Наистина много труд се изисква, и доста смелост за такова нещо.
Ето ви един спомен от София, докато все още се подвизавах там - колата мисля е правена във Валспорт, тук в Пловдив има една почти на 90% същата, но черна - или поне имаше - вече не я мяркам...
Не обръщайте внимание на огромните луфтове по брони и капаци ... те са с аеродинамична целLast edited by Alfa User; d.m.y г., 21:23.
Comment
-
Първоначално публикувано от d_koev Покажи съобщениеМда... добре, че Пининфарина не е жив да види това...33 16v/MR2 SW20/S3 8L
Comment
Comment