Известие

Collapse
No announcement yet.

Дойде ми Жълтото Кони!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Дойде ми Жълтото Кони!!

Колеги сега е момента да се похваля с новата ми придобивка - Жълти кони спорт, регулируеми...

До тук добре, но вчера ги показах на едни приятели и докато се обърна, те вече почнаха да ги "настройват" като въртяха "кранчето" наляво и надясно....
    В последствие се сетиха, че не са запомнили по колко пъти са въртели въпросното....и дефакто мисля, че загубих фабричната настройка на амортисьорите

Та според други форуми, четох че за да се регулират, те се въртят на 180, 360 и 720 градуса максимално, НО при напълно събран амортисьор...Докато мойте познати го правиха това упражнение на напълно РАЗГЪНАТ...
    ТОва значи ли, че с две думи нищо не са развалили????
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Честито със здраве да си ги ползваш!!!

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

А знаеш ли дали трябва да са сложени на кола, за да са "смачкани" та да могат да се регулират или и разгънати могат ?
      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
        А знаеш ли дали трябва да са сложени на кола, за да са "смачкани" та да могат да се регулират или и разгънати могат ?
        Не знам...ама има логика като искаш да ги смачкаш би трябвало да се натиснат с нещо...ама какво чакаш слагай на алфата и газ!!!Не е зле да се посъветваш с някой който разбира...

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
          Конито се слага на колата както си е "фабрично" и чак тогава се регулира....Ако си играеш без да знаеш какво точно правиш има вариант след като го сложиш да изхвърчи регулиращата "врътка" - както се случи на един съсед....

Comment

Първоначално публикувано от hristugena Покажи съобщение
            Конито се слага на колата както си е "фабрично" и чак тогава се регулира....Ако си играеш без да знаеш какво точно правиш има вариант след като го сложиш да изхвърчи регулиращата "врътка" - както се случи на един съсед....
            Тогава става кофти....

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

Ами аз ги върнах и 2 та амортисьора на най-мека настройка...Така ще ги слагам на колата дано всичко е наред...

Ето ги и самите амортисьори :
              Last edited by digitalundgrd; d.m.y г., 13:33.

FIAT Coupe 16VT

Comment

правилно си направил , първо ги олаби качи ги и после си ги натегни както на тебе ти е кеф
                Volvo S80 2.0 T5 180hp
                Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
                Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Какви пари?
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                  F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

327лв с отстъпка от познат

FIAT Coupe 16VT

Comment

Честито... Сгънати се регулират задните регулируеми. Предните са само на врътката отгоре, без сгъване и толкоз.

AR 145 QV '97

Comment

Ясно! Хванах им цаката. След празниците ще влизам в бокса

FIAT Coupe 16VT

Comment

Сложих го! Нещата са повече от добри...В момента го карам на най-мека настройка и вози наистина по-комфортно от нормалното окачване..Но въпреки това стабилността е доста по-голяма...В завои не се лашкам, а при спиране кове на място колата, а не като преди да се люшне на пред и после назад... Много съм доволен, остава да тествам и на най-твърди настройки и ще докладвам

FIAT Coupe 16VT

Comment

Колега честито първо!! Много безаварийни завои да взимаш с тях. Искам да те попитам, явно си запознат с гамата на Кони - какви цветове предлагат и кои са най-твърдите от тях ? От къде ги закупи също така ?
                            33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Продават червено и жълто. Червеното е по-меко и общо взето не е кой знае какво. Славата на кони идва точно от жълтите, които са спортни. Водят ги твърди, но точно това е трика, че можеш и да ги правиш според настроението по-меки или "дървета". Лично аз ги закупих от Руди 96 с поръчка и аз чаках около месец, защото ги нямаха налични в склада...Иначе са Мейд ин Холанд....Не Турция или Чайна

FIAT Coupe 16VT

Comment

Working...
                              X