Известие

Collapse
No announcement yet.

"Тунинг" на капака на клапаните

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

На дупли -колор си харесах денс в практикер един флакон със зелена боя металик за капака и за апаратите 10лв 500мл май ---- не пишеше че е термоустойчива което ме притеснява и въпроса ми е... при положение че температурата на водата нормално трябва да е от 80-90градуса на самия двигател и капака на клапаните колко е ??? предполагам по малка... и дали ако пръскам с този спрей ще се налюпи боята... не мога да намеря термоустойчива зелена ,а неискам след като колата ми е червена и интериора вътре апаратите и капака на клапаните да е червен се пак 3те детелинки са ми зелени.... и смятам че ще е по ефектно
    ex AlfaRomeo 145 2,0 QV -> Голямата ЛюбоФ
    Nissan Qashqai 2,0 140hp
    Renault Megane III Coupe 1,6 16V 110hp
    ShineRay XY350ST-2 StreetKiller

Comment

Първоначално публикувано от Balagan Покажи съобщение
      На дупли -колор си харесах денс в практикер един флакон със зелена боя металик за капака и за апаратите 10лв 500мл май ---- не пишеше че е термоустойчива което ме притеснява и въпроса ми е... при положение че температурата на водата нормално трябва да е от 80-90градуса на самия двигател и капака на клапаните колко е ??? предполагам по малка... и дали ако пръскам с този спрей ще се налюпи боята... не мога да намеря термоустойчива зелена ,а неискам след като колата ми е червена и интериора вътре апаратите и капака на клапаните да е червен се пак 3те детелинки са ми зелени.... и смятам че ще е по ефектно
      разбирам те приятел ,но защто не помислиш малко жълтия цвят при тебе мислия че щте има по добър ефект на капака на мотора просто трябва да го смешиш с червен и щте стане доста добре а доколкото за спрея трябва да го пръскаш на студен мотор и то на няколко ръце и мислия че щте издържи поне година успех
      155 осем хиляди клапана 16 вериги
      0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

Man, тая хубава червена кола ако и сложиш зелена боя, така ще я насер_ш, че после ще се чудиш как да я махаш. Вярно е че ти си избираш, ама ти давам много приятелски съвет-не го прави. Или червени или в по-лошия случай жълти.
        146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от vankata_ll Покажи съобщение
          Man, тая хубава червена кола ако и сложиш зелена боя, така ще я насер_ш, че после ще се чудиш как да я махаш. Вярно е че ти си избираш, ама ти давам много приятелски съвет-не го прави. Или червени или в по-лошия случай жълти.
          0884650778 токи4а

Comment

но тъи като колата му е червена мислия че трябва,
            върху моторчето трея да преобладава жжълтия цвят
            0884650778 токи4а

Comment

Добре пичове съгласих се с вас...
              Просто на червена кола червен капак и апарати някак си се губи ефекта

И сега Аджаба от къде да го диря тоя жълт термоспрей....???

ако е обикновен къф ще го ЯМ ???

Маааму дее-а а всичко тръгна от гадната гарнитура на капака на клапаните...
              Last edited by Balagan; d.m.y г., 23:01.
              Nissan Qashqai 2,0 140hp

Comment

Добре пичове съгласих се с вас...

И сега Аджаба от къде да го диря тоя жълт термоспрей....???

ако е обикновен къф ще го ЯМ ???

Маааму дее-а а всичко тръгна от гадната гарнитура на капака на клапаните...
                хахахахаха
                казах ти зна4и трябва да си търсиш малко по читав спреи имаше ги некви по 9 кинта номера е да пръскаш на студен мотор поне 4 ръце ..като 1 вите 2 само леко преросваш .... успехл
                0884650778 токи4а

Comment

Аз капака съм го свалил... двигателя е завит с найлон утре ще си зимам гарнитура за капака че свещите на 3 и 4ти цилингър бяха пълни до горе с масло заради скусаната гарнитура... днес из4истих абсолиутно всичко сега само трябва гарнитура и да боядисам...

ей да не ме юркате нещо за това жълто ейййй!
                  Nissan Qashqai 2,0 140hp

Comment

Аз капака съм го свалил... двигателя е завит с найлон утре ще си зимам гарнитура за капака че свещите на 3 и 4ти цилингър бяха пълни до горе с масло заради скусаната гарнитура... днес из4истих абсолиутно всичко сега само трябва гарнитура и да боядисам...

ей да не ме юркате нещо за това жълто ейййй!
                    тииииииии пааааааааааааа....
                    0884650778 токи4а

Comment

За боядисването акъл не мога да ти дам, но за цвета-ако си решил за жълто, да не вземеш някое лимонено жълто, да вади очите. Малко по-наситен цвят и ще стане добре.

Иначе се надявам че ще удариш една лека шкурка на капака преди да го напръскаш
                      146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

Нафтичката и апроструйката си казаха думата шкурката ми е излишна искам да си остане релефен
                        Nissan Qashqai 2,0 140hp

Comment

Нафтичката и апроструйката си казаха думата шкурката ми е излишна искам да си остане релефен
                          Нафтата принципно остава мазно и боята няма да се хване като хората мини го с АМБ преди да го пръснеш
                          Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщение
                            Нафтата принципно остава мазно и боята няма да се хване като хората мини го с АМБ преди да го пръснеш
                            меглио...това ви е изхода - обезмаслител - аз така направих меглио и миене и съхне и пръскам - не е мръднала боята, само се е прашасала !

Даването на газ, води до пристрастяване!
                            Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                            Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                              меглио...това ви е изхода - обезмаслител - аз така направих меглио и миене и съхне и пръскам - не е мръднала боята, само се е прашасала !
                              Да верно може и меглио, аз моят го минавам с Райнегер ама много трудно се намира. Абе колега разбра смисъла, надявам се да сме ти помогнали
                              Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

Понеже съм си перфекционист неска ударих една баня с бензин и след това с разредител и измисх изсъхнал е... утре ще шравя 2 ръце и в неделя 2 за по готин резултат освен това си намерих и гарнитурата(2 части) 25 лв в евро 07 иначе никаде я няма абе ще стане а за буквите харесах един от лаковете(за нокти) на сестрата много яко червено та и този проблем е решен остава само да като съм готов да снимам и да се порадвате ще стане яко харабия
                                Nissan Qashqai 2,0 140hp

Comment

Working...
                                X