If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
за тва не съм съвсем съгласен
при класическия тиун спарк имаш два фронта на горене и просто да се извади мощност при лошо гориво
може ли като Бобо и Рибата пишат ти да не се месиш.... някакси не си съвместим
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
грешка
двете свещи на цилиндър идват от авиацията
и целта е било единствено и само сигурност
да не говорим, че при 16-ките целта е само намалени вредни газове
никакъв пърформънс
Мамуно тоя спор сме го водили Чети добре кво съм написал. Като намалиш вредните газове - демек кво викаш е станало със сместта на колата ? И какво се случва когато намалиш на евро 3 колите вредните газове ?
за тва не съм съвсем съгласен
при класическия тиун спарк имаш два фронта на горене и просто да се извади мощност при лошо гориво
Баце ти нали си чип тунер вече можеш да пробваш да палиш "двата фронта" кога си пожелаеш и да ме усведомиш като ти стане колата двубутална на цилиндър и камерата двукамерна Знам че можеш да четеш ама не всичко става само с четене требе и акъл
Баце ти нали си чип тунер вече можеш да пробваш да палиш "двата фронта" кога си пожелаеш и да ме усведомиш като ти стане колата двубутална на цилиндър и камерата двукамерна Знам че можеш да четеш ама не всичко става само с четене требе и акъл
Готованин... темата е разисквана до малки подробности... търси
нали не очакваш някой да поства едно и също в продължение на 5-6 години
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Не мога да ви разбера какво го гадаете още? Аз съм пробвал да разкача малките свещи. Общо взето нищо не се случва. Почва да пука само в ауспуха повече. Иначе колата си върви както и с тях така и без тях.
Не мога да ви разбера какво го гадаете още? Аз съм пробвал да разкача малките свещи. Общо взето нищо не се случва. Почва да пука само в ауспуха повече. Иначе колата си върви както и с тях така и без тях.
а катализатора как ли се чуства от цялото това нещо? или нямаш
Даването на газ, води до пристрастяване! Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
а катализатора как ли се чуства от цялото това нещо? или нямаш
Имам. Аз само пробвах Тоест не беше нарочно. Забравих да начака кабелите на малките. Затворих всичко и тръгнах да карам. И само чувах като сменям предавките как гърми от зад и тогава се чатнах и се върнах да ги оправя. Но колта имаше същата динамика както и преди. Може би една идея по-добре се чуства мотора като закачих малките.
P.S. Не че и с 8-те свещи пак не ми пука в гърнетата като подам рязко газ от празен ход... и не мога да разбера що пука така. Всико е на ред. Ламбда = 1, Дебитомера перфектен... хубави свещи... Така пукаше още като я купих. От тогава съм сменил всички датчици по инжекциона, чип тунинг, какви ли не други проблеми оправих, това с пукането в ауспуха остана...
Comment