Известие

Collapse
No announcement yet.

две свещи на цилиндър как точно работи

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от grx Покажи съобщение
    1и4бяха по правилото голяма на 1 с малка на 4 и голяма на 4 с малка на 1 а 2 и 3 ти бяха голяма на 2 с малка на 2 и голяма на 3 с малка на 3ти
    имаш ли снимка на това ?
    Alfa Romeo 159 SW 1.9JTDm '07
    EX' Alfa Romeo 145 1.4TS '98

Comment

Първоначално публикувано от Bodom Покажи съобщение
      имаш ли снимка на това ?
      неееееее нямах телефон в мене тогава
      Алфист от 1982година до сега

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
        Някъде имах едно гиф фаилче анимирано много добре се виждаше за съжаление немога да го открия
        За това ли става въпрос?
        Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
        ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
        ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

Това си е нормален двигател, не туин спарк. Само май е с директно впъскване.
          Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
          Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Първоначално публикувано от Gogata Покажи съобщение
            За това ли става въпрос?
            Имаше някъде такова и за ТСпарк но ще падне голямо търсене докато изскочи.

п.с. http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=16981
            Last edited by Доко; d.m.y г., 20:42.

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
              за тва не съм съвсем съгласен
              при класическия тиун спарк имаш два фронта на горене и просто да се извади мощност при лошо гориво
              може ли като Бобо и Рибата пишат ти да не се месиш.... някакси не си съвместим

http://www.facebook.com/VenturaGarage
              Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от голямата риба Покажи съобщение
                грешка
                двете свещи на цилиндър идват от авиацията
                и целта е било единствено и само сигурност
                да не говорим, че при 16-ките целта е само намалени вредни газове
                никакъв пърформънс

Мамуно тоя спор сме го водили Чети добре кво съм написал. Като намалиш вредните газове - демек кво викаш е станало със сместта на колата ? И какво се случва когато намалиш на евро 3 колите вредните газове ?
                Last edited by Bobo; d.m.y г., 02:23.
                0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                sigpic
                Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                  за тва не съм съвсем съгласен
                  при класическия тиун спарк имаш два фронта на горене и просто да се извади мощност при лошо гориво
                  Баце ти нали си чип тунер вече можеш да пробваш да палиш "двата фронта" кога си пожелаеш и да ме усведомиш като ти стане колата двубутална на цилиндър и камерата двукамерна Знам че можеш да четеш ама не всичко става само с четене требе и акъл
                  0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                  sigpic
                  Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                  Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                    Баце ти нали си чип тунер вече можеш да пробваш да палиш "двата фронта" кога си пожелаеш и да ме усведомиш като ти стане колата двубутална на цилиндър и камерата двукамерна Знам че можеш да четеш ама не всичко става само с четене требе и акъл
                    кефиш ме
                    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

То всичкото хубу, ама нищо по темата... за жалост
                      Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
                        То всичкото хубу, ама нищо по темата... за жалост
                        Готованин... темата е разисквана до малки подробности... търси
                        нали не очакваш някой да поства едно и също в продължение на 5-6 години

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                        Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Ама точно снимки и клипчета липсват.
                          Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Не мога да ви разбера какво го гадаете още? Аз съм пробвал да разкача малките свещи. Общо взето нищо не се случва. Почва да пука само в ауспуха повече. Иначе колата си върви както и с тях така и без тях.
                            Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                              Не мога да ви разбера какво го гадаете още? Аз съм пробвал да разкача малките свещи. Общо взето нищо не се случва. Почва да пука само в ауспуха повече. Иначе колата си върви както и с тях така и без тях.
                              а катализатора как ли се чуства от цялото това нещо? или нямаш

Даването на газ, води до пристрастяване!
                              Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                              Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                                а катализатора как ли се чуства от цялото това нещо? или нямаш
                                Имам. Аз само пробвах Тоест не беше нарочно. Забравих да начака кабелите на малките. Затворих всичко и тръгнах да карам. И само чувах като сменям предавките как гърми от зад и тогава се чатнах и се върнах да ги оправя. Но колта имаше същата динамика както и преди. Може би една идея по-добре се чуства мотора като закачих малките.

P.S. Не че и с 8-те свещи пак не ми пука в гърнетата като подам рязко газ от празен ход... и не мога да разбера що пука така. Всико е на ред. Ламбда = 1, Дебитомера перфектен... хубави свещи... Така пукаше още като я купих. От тогава съм сменил всички датчици по инжекциона, чип тунинг, какви ли не други проблеми оправих, това с пукането в ауспуха остана...
                                Last edited by oem; d.m.y г., 15:20.
                                Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Working...
                                X