Известие

Collapse
No announcement yet.

Игра с коли тип NFS

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Това е добавката. Трябва да си с версия 1.66.
    http://www.zamunda.net/details.php?id=125117&hit=1
    При мен след като сложа пача и добавката не можех да вляза в състезание. Едвам успях да си намеря файлчетата със състезанията за да е всичко нормално. Ако ти се появи проблема пиши на Derry79 в скаип да ти ги изпратя, че не мога да намеря от каде ги дърпах.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Сложих пача с новите коли ... супер е ,само дето не е на бг ..ама ...пука ми нали има брера :)

sigpic
      Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
        Сложих пача с новите коли ... супер е ,само дето не е на бг ..ама ...пука ми нали има брера :)

Случвало ли ви се е докато изпълнявате мисийте за доставка на коли да ви намаляват парите без да има причина, по-малко намаляват, но перфекта става невъзможен.

Comment

Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщение

Случвало ли ви се е докато изпълнявате мисийте за доставка на коли да ви намаляват парите без да има причина, по-малко намаляват, но перфекта става невъзможен.
          на мен до сега не ми се е случвало , но , аз и не съм играл с новия пач- Сутринта го сложих ,после ще поижрая.Иначе без него докато играех ,никога неми се е случвало

sigpic
          Alfa Romeo 159 EX

Comment

На мен ми се получаваше така като закарвах Мерцедес СЛР ... Скъса ми нервичките! Пробвах поне 5 пъти и неще и неще. Накрая го закарах с щета. От тогава не искам и да го виждам...
            Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

Някой може ли да ми каже - от играещите тест драйва ,къде има и,има ли въобще работилница ,която тунингова алфи... виждам за нисан и още две ,но никъде не видях алфи . това щото имам F + E
              брера и гт

sigpic
              Alfa Romeo 159 EX

Comment

Ето
                Attached Files

Comment

Ето

ЕЕЕ баце ЕВАЛА , пиеш едно голЕмо от мен .... побърках се с тия E + F само ме тепат като куче .
                  Да си кажа , най напред съм стигал 37-8 процента . Сега сложих пача и започнах от началото , но никога не съм минавал май от там ,щото не ми е излизал символа за тунинг на коли. Мерси

п.п. а бе да попитам ,има ли значение на кви проценти си ,за да ти покаже тая работилница ?

sigpic
                  Alfa Romeo 159 EX

Comment

Мисля, че не, аз като купих GT-то и право там ходих . Сега вече имаш Е+Е

Comment

• Ти геврек взели си?

Comment

• Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщение
                        Ти геврек взели си?
                        Бе не съм още ... няма как да го сложа и още мисля към какво да го захвана ,така че да не пречи в заложната . А в нас ,още не съм си сглобил настолен комп ... не остават пари затова ..
                        Мисля как да монтирам в заложната един ,та да не пречи на кщолегата ,когато е на работа .
                        Иначе има много интересни предложения
                        А как става Е+Е ... ГТ-то като го тунинговаш и става Е клас ли ?

sigpic
                        Alfa Romeo 159 EX

Comment

• Aха Е клас

Comment

• Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщение
                            Aха Е клас
                            Еми тогава нема праа ГТ-то ,ами брерата
                            Last edited by Stefan Caromov; d.m.y г., 09:00.

sigpic
                            Alfa Romeo 159 EX

Comment

• Колеги някои ще се навие ли да ми помогне на Тест Драив???Остават ми само 4-5 насрани състезания от всичките и не мога да ги мина някои ако е навит ще му пратя сеив да ги мине и после пак да ми прати сеива!В сеива ми има АБСОЛЮТНО всички коли купени тунинговани на макс и 1.900.000.000$ и 15-ина къщи!Не мога да мина последните скапани състезания!
                              Fiat Punto 1.2 75 ELX
                              EX-Alfa Romeo 146 1.9JTD Diesel surprise
                              EX-Alfa Romeo 155 2.0 8V
                              EX-Fiat Bravo 1.6 16V Sx

Comment

• Първоначално публикувано от Vlado_PK Покажи съобщение
                                Колеги някои ще се навие ли да ми помогне на Тест Драив???Остават ми само 4-5 насрани състезания от всичките и не мога да ги мина някои ако е навит ще му пратя сеив да ги мине и после пак да ми прати сеива!В сеива ми има АБСОЛЮТНО всички коли купени тунинговани на макс и 1.900.000.000$ и 15-ина къщи!Не мога да мина последните скапани състезания!
                                Дай на сам... Заради последните състезания който ми останаха монитора ми изяде не един и два шамара! Важно е че ги минах
                                Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

Working...
                                X