Известие

Collapse
No announcement yet.

Игра с коли тип NFS

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ама даите нещо e-mail или skype че иначе на знам как да го пратя
    Fiat Punto 1.2 75 ELX
    EX-Alfa Romeo 146 1.9JTD Diesel surprise
    EX-Alfa Romeo 155 2.0 8V
    EX-Fiat Bravo 1.6 16V Sx

Comment

• Първоначално публикувано от Vlado_PK Покажи съобщение
      Ама даите нещо e-mail или skype че иначе на знам как да го пратя
      Имаш лично съобщение!
      Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

• малиии, аз съм едва на 20 процента още .......

П.П. Днес благополучно минах още 17 процента .
        Вече минах 37 общо и обиколката на острова я направих с ферари ф430 за 47 минути .

Да питам ,какъв е номера с този милионер чалънч ? пак ли острова се обикаля ?
        Last edited by Stefan Caromov; d.m.y г., 19:53.

sigpic
        Alfa Romeo 159 EX

Comment

• Абе къде е тая обиколка на острова. Аз я играя от няколко дни играта.
          Нещо не намирам на БМВ магазина, има ли такъв изобщо?
          FIAT Punto 1,9 JTD
          EX Alfa 166 2.0TS 155hp with 18'' RIM
          sigpic

Comment

• БМВ-та няма в играта!А обиколката на острова е като отвориш картата в ляво малко над средата по-периферията на острова се пада горе долу!
            Fiat Punto 1.2 75 ELX
            EX-Alfa Romeo 155 2.0 8V
            EX-Fiat Bravo 1.6 16V Sx

Comment

• Първоначално публикувано от Vlado_PK Покажи съобщение
              БМВ-та няма в играта!А обиколката на острова е като отвориш картата в ляво малко над средата по-периферията на острова се пада горе долу!

Има две състезания, които обикалят острова, едното отключва С8, другото дава милион.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

• Да бе те вярно бяха 2!Едното мисля че трябваше да се мине за определено време!
                Fiat Punto 1.2 75 ELX
                EX-Alfa Romeo 155 2.0 8V
                EX-Fiat Bravo 1.6 16V Sx

Comment

• Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщение
                  Има две състезания, които обикалят острова, едното отключва С8, другото дава милион.
                  Милионер чалъндж е ,баси скапаната работа . 15 дни вече не мога да го мина. Ня всеки чек поинт ти дава по 1минута и 45 сек , ама няма начин засега да го мина ... иначе тур ъф дъ айлънд го минах от втория път

sigpic
                  Alfa Romeo 159 EX

Comment

Милионер чалъндж е ,баси скапаната работа . 15 дни вече не мога да го мина. Ня всеки чек поинт ти дава по 1минута и 45 сек , ама няма начин засега да го мина ... иначе тур ъф дъ айлънд го минах от втория път
                    Интересно ми е ,на 37 процента съм ...... какви още шукарии има до края - такива големи състезания има ли , при моторите какъв е случая , и така нататък.
                    Аз имам 10 коли и два имота - от евтините
                    Кажете нататък кви чалътджи има...
                    п.п. аа много ми е гадно като треа да возя скапани стопаджии и манекенки

sigpic
                    Alfa Romeo 159 EX

Comment

• И на мене са ми гадни манекенките и стопаджийте, особенно като вземат да се ежат когато сгреша ми идва да им тегля по една майна и да ги изхвърля от колата ама засега само с майната се отърват. За сметка на това пътищата в планината са прекрасни, няма друга игра с такива места за шофиране, жалко, че играта не толерира много заиграване със задницата, дрифтовете не ми се получават .

Comment

И на мене са ми гадни манекенките и стопаджийте, особенно като вземат да се ежат когато сгреша ми идва да им тегля по една майна и да ги изхвърля от колата ама засега само с майната се отърват. За сметка на това пътищата в планината са прекрасни, няма друга игра с такива места за шофиране, жалко, че играта не толерира много заиграване със задницата, дрифтовете не ми се получават .
                        При мен пък много добре играят занасянията ,дори с клавиатурата . Нисан скайлайна с тунинг ми е любим за това
                        няколко метра преди завоя пускам газта леко ръчна и пълна газ

sigpic
                        Alfa Romeo 159 EX

Comment

• Да се похваля, след 45 часа игра сумато му и коли, сейвовете ми бяха изтрити. . Не съм бесен ама ми се иска да прекърша на някого врата.

Comment

Да се похваля, след 45 часа игра сумато му и коли, сейвовете ми бяха изтрити. . Не съм бесен ама ми се иска да прекърша на някого врата.
                            Какво стана бе майка ? Да не би да ти се бъгна компа ..... 45 часа игра си е бая

sigpic
                            Alfa Romeo 159 EX

Comment

• Спътничката ми в живота решила като никога да поиграе, писали и акт за 120 000 решила да започне играта отначало за да не ми ощети бюджета. Пътя за ада е послан с добри намерения и рози. Сега отначало почвам.

Comment

Спътничката ми в живота решила като никога да поиграе, писали и акт за 120 000 решила да започне играта отначало за да не ми ощети бюджета. Пътя за ада е послан с добри намерения и рози. Сега отначало почвам.
                                Хя ХахАхахахахаХХАхах
                                Е това наистина е едно добро начало :)
                                Ей развесели ме ..току що станах и вече ми е весело.Така ще ми мине деня.
                                Апропо тия наистина са луди кви са тия актове ,фишове не знам ..ама един път на мен ми взеха 280 000 след като ме хванаха..ама ме гониха 25 минути

sigpic
                                Alfa Romeo 159 EX

Comment

Working...
                                X