If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Виртуален тунинг, за всички любители: професионалисти и аматьори
Белия таван иди - дойди... няма да е толкова зле, но белите прагове тотално ще обезобразят хубавата колица... Твоята 145-ца е една от най-добре изглеждащите във форума... не я прецаквай!
Благодаря за комплимента колега ... Направо не знам какво да правя . преди 2 дена някъде докато нямаше какво да правя облепих единия праг с хартиено тиксо и определено ми хареса как стои . Отделно бял таван с черни прагове също ми харесва ... не съм сиг. обаче за 2-те заедно
редактирах си предишния пост - пипнах и другата снимка
честно казано, може би и на мен ми харесва само тавана...
Само с бял таван:
Абе да ти кажа то е и въпрос на вкус ама ... ... Ще прижаля 7-8 лв. за хартиено тиксо и ще направя праговете и тавана да видя на живо за какво става въпрос след което ще нащракам снимки и ще реша окончателно . Още веднъж благодаря за помоща
sigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Важното е теб да те радва, нас кучета ни яли. Успех!
След , като кача снимки с хартиеното тиксо ще събирам мнения и ще преценя ... но тавана ще е полезно да е бял защото се надявам да се напича мааалко по малко през лятото
sigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Абе да ти кажа то е и въпрос на вкус ама ... ... Ще прижаля 7-8 лв. за хартиено тиксо и ще направя праговете и тавана да видя на живо за какво става въпрос след което ще нащракам снимки и ще реша окончателно . Още веднъж благодаря за помоща
Comment