Известие

Collapse
No announcement yet.

Виртуален тунинг, за всички любители: професионалисти и аматьори

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
    Айде дайте някоя 145 че ми трябват идей за много надупчен преден капак
    Пример1
    Пример2
    Пример3
    Пример4
    Пример5
    Пример6
    Alfa156 Against All

Comment

• Мерси - тези ги знам търся нещо в стил интеграле - демек да има дупка в предната средна част на капака
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Нещо от ТОЗИ род,но на 145-ца ???
        Alfa156 Against All

Comment

• Първоначално публикувано от slav40 Покажи съобщение
          Нещо от ТОЗИ род,но на 145-ца ???
          По скоро някакъв вид решедка без да е повдигнато
          sigpic
          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
            Мерси - тези ги знам търся нещо в стил интеграле - демек да има дупка в предната средна част на капака
            Ти намери капак от Интеграле, пък аз познавам човека дето ще ти ги напасне.....
            Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
              Ти намери капак от Интеграле, пък аз познавам човека дето ще ти ги напасне.....
              Те капаците от интеграле се бутат у надин е пълно
              sigpic

Comment

• Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• http://dox.bg/files/dw?a=e434becc39

Ето ти едно PSD, защото не ми се занимава по това време (даже изобщо) да ги търся и качвам всичките. А отностно това, че си е твое мнение си е така, така че ако искаш вярвай ако искаш не. Кофтито е, че такива глупости убиват мерака в хората да се занимават с каквото и да било, защото за нещо което са се трудили (като изключим последните 3, защото не са мой и съм писал нови прототипи, защото не са пускани до сега и исках да върна темата малко към живота) получават хокане.

Сигурно и тази на която ти дадох линк за файла не е моя, защото я има другаде.

http://www.mykarre.com/gallery/view/...irtual-tuning/

Е да ама НЕ, защото доказателството съм ти го показал. И мисля, че е време да приключим глупавият спор.
                  Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщение
                    http://dox.bg/files/dw?a=e434becc39

Ето ти едно PSD, защото не ми се занимава по това време (даже изобщо) да ги търся и качвам всичките. А отностно това, че си е твое мнение си е така, така че ако искаш вярвай ако искаш не. Кофтито е, че такива глупости убиват мерака в хората да се занимават с каквото и да било, защото за нещо което са се трудили (като изключим последните 3, защото не са мой и съм писал нови прототипи, защото не са пускани до сега и исках да върна темата малко към живота) получават хокане.

Сигурно и тази на която ти дадох линк за файла не е моя, защото я има другаде.

http://www.mykarre.com/gallery/view/...irtual-tuning/

Е да ама НЕ, защото доказателството съм ти го показал. И мисля, че е време да приключим глупавият спор.
                    Дам спора е излишен.Сигурен съм ,че и тази не е твоя. А нали сам знаеш ,че това не е доказателство. PSD-та има в нета, колкото искаш и на каквато тема искаш.Мога да те затрупам с ПСД-та с по 10-15 леъра ... това незначи че са мои ... спри се вече.
                    Last edited by slav40; d.m.y г., 10:58.
                    Alfa156 Against All

Comment

• Last edited by D-I-V-A-K-A; d.m.y г., 18:53.
                      Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• 156-та е на колега от темата "красиви снимки на вашата лична АЛФА" -много добра снимка наистина
                        Attached Files
                        146 Turbo

Comment

• Едно леко проектче ми се е заформило напоследък в главата. Какво ще кажете за идеята, малко е гадно като качество, но за 2 минути толкова.
                          Attached Files

Comment

Едно леко проектче ми се е заформило напоследък в главата. Какво ще кажете за идеята, малко е гадно като качество, но за 2 минути толкова.
                            Дай ще ти нарисуваме нещо, иначе така ще си развалиш колата.
                            Arena Coast Customs

Comment

• Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
                              Дай ще ти нарисуваме нещо, иначе така ще си развалиш колата.
                              Другата идея е да се нарисува емблемата на капака и калника, така леко кривната, опитах се да го направя на шоп-а, ама не ми хареса как се получава спрямо снимката. Иначе това с емблемата според мен е по-добрият вариант, защото ще седи по семпло и в същото време ефектно.

Comment

Едно леко проектче ми се е заформило напоследък в главата. Какво ще кажете за идеята, малко е гадно като качество, но за 2 минути толкова.
                                Бате, по-добре недей
                                По принцип не е лошо като идея, но на напълно сток кола ще седи малко странно. Аз също съм се изкушавал за нещо подобно, но в крайна сметка реших, че не си струва.
                                146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

Working...
                                X