Известие

Collapse
No announcement yet.

Виртуален тунинг, за всички любители: професионалисти и аматьори

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

малко помощ PLS

здравейте колеги, имам следния проблем: "паднаха" ми едни джанти,обаче незнам как ще стоят на колата,а и се чудя какъв цвят да ги боядисам....
    прилагам 2 донора /оригинали като се надявам някой чуващ петела на фотошоп или нещо от сорта ако има желание да помогне от двете да стане едно за да разбера в какъв филм съм влязъл.за уточнение само джантите на колата са 15" а другите са 17"/ благодаря предварително.за уцелилия вкуса ми:
    Attached Files
    '97 155 1.8 16V
    GMC YUKON DENALI 5.7 V8
    the cost of living is dying...everybody pays...
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Grim Покажи съобщение
      здравейте колеги, имам следния проблем: "паднаха" ми едни джанти,обаче незнам как ще стоят на колата,а и се чудя какъв цвят да ги боядисам....
      прилагам 2 донора /оригинали като се надявам някой чуващ петела на фотошоп или нещо от сорта ако има желание да помогне от двете да стане едно за да разбера в какъв филм съм влязъл.за уточнение само джантите на колата са 15" а другите са 17"/ благодаря предварително.за уцелилия вкуса ми:
      Няма какво да го мислиш. Черен мат или графитено сиво, пак мат, и си цар
      146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

а бяло?
        '97 155 1.8 16V
        GMC YUKON DENALI 5.7 V8
        sigpic

Comment

Колега бяло на червена кола си е най-хубаво. Само трябва да намеря друга снимка в нета на джантите, защото тази не става и след това е 2 мин. работа и ще ти покажа, ако ми кажеш модела на джантите, ще ми помогнеш много.
          Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщение
            Колега бяло на червена кола си е най-хубаво. Само трябва да намеря друга снимка в нета на джантите, защото тази не става и след това е 2 мин. работа и ще ти покажа, ако ми кажеш модела на джантите, ще ми помогнеш много.
            незнам брат....
            пробвай това :
            http://images.google.bg/images?hl=bg...-8&sa=N&tab=wi
            '97 155 1.8 16V
            GMC YUKON DENALI 5.7 V8
            sigpic

Comment

Аз съм привърженик на "... the dark side of the force ..." Особено както са и 17-ки ще стане супер.
              Но както гледам май ти се иска да са бели, а сега и колегата ще те доубеди съвсем
              146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

незнам брат....
                пробвай това :
                http://images.google.bg/images?hl=bg...-8&sa=N&tab=wi
                Ще ми свърши работа До 10 минути си готов
                Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

Заповяд колега, не е много добре направено ама за толкова малко време, толкова Поне можеш да добиеш някаква представа, а и бели ще седят много по-красиво, убедил съм се в това Малко си поиграх и с прага
                  Attached Files

Comment

супер,идеална е станала,мерси ... малко ми трябваше за бели... като ги сложа в най-скоро време ще пусна снимки пак благодяря за положения труд на всички... бирите ше си ги получите....
                    '97 155 1.8 16V
                    GMC YUKON DENALI 5.7 V8
                    sigpic

Comment

супер,идеална е станала,мерси ... малко ми трябваше за бели... като ги сложа в най-скоро време ще пусна снимки пак благодяря за положения труд на всички... бирите ше си ги получите....
                      Нямаш проблеми Ще чакам да видя как ще изглежда красавицата

Comment

Малко се позабрави тази тема, така че ето едно предложение от мен, за това как можеше да изглежда новото Милано. Избрал съм си по-ръбати форми, макар и да не са в тон с новата тенденция при марката. Смятам, че така излъчва повече агресия и динамика, а и аз самия не се справям много добре със заоблените форми
                        Attached Files
                        146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

Колега според мен си се справил повече от добре. Модела се е получил много сполучлив, на мен лично "чупката" между вратите много ми допада.

Comment

Първоначално публикувано от vankata_ll Покажи съобщение
                            Малко се позабрави тази тема, така че ето едно предложение от мен, за това как можеше да изглежда новото Милано. Избрал съм си по-ръбати форми, макар и да не са в тон с новата тенденция при марката. Смятам, че така излъчва повече агресия и динамика, а и аз самия не се справям много добре със заоблените форми
                            Eто линии, които трябва да се следват за новите модели на Алфа
                            Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

браво ванка
                              sigpic
                              днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от vankata_ll Покажи съобщение
                                мн мн добро е това.
                                ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Working...
                                X