Известие

Collapse
No announcement yet.

Писта "Дракон" - Калояново

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Днеска имаше баттле на пистата между Германски и Японски коли , тиме атак, дрифт , драг, не беше особедно интересно , като цяло доста малко коли бяха иначе от доста тихия коментар чух времена от рода на 56.08 за ево 6.
    Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

• Първоначално публикувано от CrazyElement Покажи съобщение
      Днеска имаше баттле на пистата между Германски и Японски коли , тиме атак, дрифт , драг, не беше особедно интересно , като цяло доста малко коли бяха иначе от доста тихия коментар чух времена от рода на 56.08 за ево 6.
      Да и време от 57 и няколко секунди за сивик 1.6,бмв е30 2.5 и е36 м3
      Alfa Romeo 145 JTD & Audi A4 B6 1.8T quattro

Comment

• знам че е рано ама аре дано скоро е готово цялото трасе

Click image for larger version

Name:	DSC_3723.jpg
Views:	1
Size:	84.8 Килобайта
ID:	2289840

http://www.facebook.com/VenturaGarage
        Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• охооо тоя "S" ще е голям фън
          Alfa Romeo 147 "Selespeed"
          sigpic

Comment

• Въпроса е по посока на часовниковата стрелка ли ще се движат вече автомобилите?!

Comment

• Първоначално публикувано от kocta Покажи съобщение
              Да и време от 57 и няколко секунди за сивик 1.6,бмв е30 2.5 и е36 м3
              тука малка корекция... на Емо сивика от деня преди състезанието е с 1.8 мотор. Но тайната на неговите времена е в него самия.... он си кара мъжката

Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Ние кога ще паднем под минута е въпроса ?

Comment

• Първоначално публикувано от kocta Покажи съобщение
                  Ние кога ще паднем под минута е въпроса ?
                  аз се надявам че на мен ми трябват просто чифт сликове... и да е под 30 градуса температурата и готово....

Comment

• Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
                    аз се надявам че на мен ми трябват просто чифт сликове...
                    Ама убави нали?
                    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• дааааааа

Comment

• Track Day VIII (Свободно каране)
                        Sunday, November 14 · 9:00am - 5:00pm
                        http://www.facebook.com/event.php?eid=153293294715932

Аз мисля поне да гледам, ама като знам че предните ми гуми са последен сезон, ще гледам да ги използвам докрай

Даването на газ, води до пристрастяване!
                        Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                        Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Ние монтираме керамиката и сме там! Трябва да се бориме с някви евота , сти-ки , м-ки и чудесии. Някой друг ще дойде ли освен Ванката?
                          btw Ще напиша и тук Търся платформа за неделята!

Comment

• Ше пасувам - много ще ми доде тая година......
                            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Еее лошо Много късно го видях Пфуу На тези, които ще ходят приятно каране.
                              Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

• От 10 сутринта до сега довършвахме колата.Не съм минал и 1 метър с новия съединител но не остана време.
                                Сутринта в 8 товариме колата на платформата и тръгваме към Калояново една весела групичка!

Comment

Working...
                                X