Известие

Collapse
No announcement yet.

Писта "Дракон" - Калояново

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• https://www.facebook.com/event.php?eid=254182751298844
    Крайслер Неон Q2 ... много бърз
    Алфа Ромео 155 Q4, много счупена

Comment

• Бомба.....
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Неска стана перфектно тракдейче, не беше много гъчканица по пистата, всеки можеше да се развихри, макар че няколко пъти на първи завой се нахвърля доста тревица, и към 4 и нещо следобед някакво БМВ строши картер, а репатрака дето отиде да го насмита отнесе жиците на времеизмерването, и до там беше.....
        Времена и видеото от бързите ми обиколки малко по късно.......

.................
        Последната сесия с най - доброто време......сори за звука на трите клипа, не се чува кой знае какво, не затапих микрофна и от вятъра беше кофти......
        http://www.youtube.com/watch?v=ycO2VPollRM
        Тука са другите две сесии в който излязах, общо взето 2-3 бързи обик само заради някакво пежо дето 3 пъти се въртя пред мен, и направи първи завой в трева и пръст......
        http://www.youtube.com/watch?v=Vfyg3WZrE8A
        http://www.youtube.com/watch?v=XvuNMK0a488

Времената за деня.....
        https://docs.google.com/spreadsheet/...Xc&output=html

И да - чух доста мнения че спирането не е особено важно на Калояново, но спрямо последния тракдей единствената промяна ми беше по спирачките, а разликата повече от драстична.....
        Last edited by ФЕРАРИСТ; d.m.y г., 21:28.
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

• Еваларка Феро
          ...най-бързия ФИАТ!!!

Comment

• Този, дето си мисли, че спирането на Калояново не е важно, мноУ жИстоко се е объркАл, раз'иш ли...
            Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

• Най - бързия Фиат догодина надявам се, когато ще се пусна със сигурност с Купето, а и ако Ици не се земе в ръце.......зася само с Алфа.....

Comment

• Браво Ники!!! Времето ти е супер Значи все пак да разбираме, че с 4 буталните спираш вече без проблеми
                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                  Най - бързия Фиат догодина надявам се, когато ще се пусна със сигурност с Купето, а и ако Ици не се земе в ръце.......зася само с Алфа.....
                  айде да издам новината тук първо, щом стана дума за спирачки
                  Пътуват ми вече предните апарати насам, AP Racing 4 бутални, огромни са, 38мм и 40мм буталца, до 360мм х 32мм диск хващат, накладката е сериозна, 148мм дълга на 86 широка по спомени.
                  А само от спиране на първият завой, мисля пада половин секунда от обиколката

Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign 475HP 11,5/1,9/191
                  YouTube
                  evo2 600

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                    Значи все пак да разбираме, че с 4 буталните спираш вече без проблеми
                    Мда, но все пак зимата ще сложа оригиналните предни апарати на мястото на задните, определено искам и по добро спиране в права линия, а по задните дискове все остават ръждиви следи въпреки че ги натоварвам на писта......
                    Преди спирах малко след бървата "бабуна" където асфалта става по гладък, сега мога да си позволя да сприрам точно където свършва бетонната ограда.......

Първоначално публикувано от ICI Покажи съобщение
                    А само от спиране на първият завой, мисля пада половин секунда от обиколката
                    Не съм много по математиката, но изчислиха че 1 десета е около 2.5 метра на пистата - тва изчислено при минута за обиколка.......

Comment

• БЕЗ КОМЕНТАР!!!!!! ЕВАЛАТАА!!!!!!!!!!!!

Click image for larger version

Name:	best niki.jpg
Views:	1
Size:	94.0 Килобайта
ID:	2310331

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                      Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• sigpicex
                        147Q2
                        300bhp/606nm
                        Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

• Не знам на вас какви спирачки ще ви идват, но Нено със сигурност вече трябва да разстърже двойката до 2.2 хихихиихих (майтапче)
                          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                            Не знам на вас какви спирачки ще ви идват, но Нено със сигурност вече трябва да разстърже двойката до 2.2 хихихиихих (майтапче)
                            споко бе няма му се дадем лесно на 2.5-цата .... цяла зима има за баене...

Важното е на Серес да е поне 2-3 секунди по-бърз от мен и тогава ще ги изкъртим гърците...

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                            Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение

Не съм много по математиката, но изчислиха че 1 десета е около 2.5 метра на пистата - тва изчислено при минута за обиколка.......
                              ами така по усет мисля че ще мога да спирам от 190-тина около 20-тина метра след знака за 150 метра

а при теб има ли промяна в нещо друго по колата от преди освен спирачките, сликовете същите ли са?

Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign 475HP 11,5/1,9/191
                              YouTube
                              evo2 600

Comment

• Нищо друго, същите сликове.......сега за Серес ще си преработя предното Кони на нещо като койловър, в смисъл че ще мога да регулирам окачването по височина, задните амортисьори вече са почти готови и те.......ще сложа и по твърди пружини......

Comment

Working...
                                X