Известие

Collapse
No announcement yet.

Писта "Дракон" - Калояново

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колеги искам да похваля момчетата от "Венера Сервиз",които днес успяха да слязат под минута на обиколка!

Деня беше добър за италианските автомобили!!Мога да кажа,че съм доволен и от личния си успех с обиколка 1:08 с напълно заводска 155-ца с 1.8 8в и стриит гуми на 8 години!!!

Comment

• Първоначално публикувано от Gandi_MC Покажи съобщение
      Колеги искам да похваля момчетата от "Венера Сервиз",които днес успяха да слязат под минута на обиколка!

Деня беше добър за италианските автомобили!!Мога да кажа,че съм доволен и от личния си успех с обиколка 1:08 с напълно заводска 155-ца с 1.8 8в и стриит гуми на 8 години!!!
      евала и на тебе колега. Днес след едногодишен труд по JTDто и по "пилотите" най накрая свалихме времето под минута :59.73 е най доброто време със сликове и най странното е, че 1.02.++ със стриит гуми ! колата си е със стоковата карантия с някой джокери !!! От тук нататък мисля да подобрим времето на Нено (neo) пък после ще му мислим
      146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
      145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Comment

• Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщение
        евала и на тебе колега. Днес след едногодишен труд по JTDто и по "пилотите" най накрая свалихме времето под минута :59.73 е най доброто време със сликове и най странното е, че 1.02.++ със стриит гуми ! колата си е със стоковата карантия с някой джокери !!! От тук нататък мисля да подобрим времето на Нено (neo) пък после ще му мислим

Браво,добри времена

Показателно е ,че се развивате в правилната посока..... и кола и "пилоти"
        146 Turbo

Comment

Eвалата!.... а кой караше?

Дано биете времето на Феро, моето е много назад в миналото вече. Дерзайте и поизпразнете колата малко!!!! Обещавам при наличие на свободно време и аз да се опитам да дам по-добро време!

п.с. Много се радвам когато хора с мерак и без прекомерни ПАРИ ЗА ТУНИНГ постигат резултати, единствено от упоритост и хъс!!!!! ЕВАЛА ПИЧОВЕ!

http://www.facebook.com/VenturaGarage
          Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
            Eвалата!.... а кой караше?

Дано биете времето на Феро, моето е много назад в миналото вече. Дерзайте и поизпразнете колата малко!!!! Обещавам при наличие на свободно време и аз да се опитам да дам по-добро време!

п.с. Много се радвам когато хора с мерак и без прекомерни ПАРИ ЗА ТУНИНГ постигат резултати, единствено от упоритост и хъс!!!!! ЕВАЛА ПИЧОВЕ!
            ами Делян Генов (didko_boy) демек аз записах най доброто време, но зад мен стоят много хора без чийто труд не бихме постигнали това БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ
            146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
            145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Comment

• Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
              .... Дерзайте и поизпразнете колата малко!!!!
              Това до колко е ефективно на трасе като Дракон ?!

Всмисъл 30-50 кг (примерно) каква разлика могат да дадът като време......
              Last edited by abart_; d.m.y г., 23:47.
              146 Turbo

Comment

ами Делян Генов (didko_boy) демек аз записах най доброто време, но зад мен стоят много хора без чийто труд не бихме постигнали това БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ
                Наща гордост
                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от abart_ Покажи съобщение
                  Това до колко е ефективно на трасе като Дракон ?!

Всмисъл 30-50 кг (примерно) каква разлика могат да дадът като време......
                  Успеваемоста на писта е производна на съотношението мощност - килограми......
                  Трудно някой би ти казал точно колко са 50 кг разлика на Кал, личното ми мнение е че това е към 0.4 - 0.5 сек на обиколка........
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                  F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Моята цел за тази година е да мина на калояново под 1:00.
                    Работи се по 145цата и сме и планирали доста модификации и се надявам на положителен краен резултат.
                    Ще разберем септември месец

малко ...
                    Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                    Наща гордост
                    Баце, заради теб и най вече заради твоя подпис, на работа почнах внимателно да скролвам страниците на форума, щот случайно да не минава някой покрай мен и види готиния ти подпис и си помисли, че зяпам други работи Иначе подписа радва, спор няма

AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
                    AR 155 2.0 16v SUPER
                    Toyota Corolla 2014 S Premium
                    Moskvich 2140

Comment

• Първоначално публикувано от Tonimir Покажи съобщение
                      Моята цел за тази година е да мина на калояново под 1:00.
                      Работи се по 145цата и сме и планирали доста модификации и се надявам на положителен краен резултат.
                      Ще разберем септември месец

Като стана въпрос за Септемри месец, някой знае ли нещо повече от това дето само се загатва тук там за това, че ще се кара тогава, защото ей сега ще си дойде Септември, а пък черно на бяло няма нищо като информация, поне аз не намирам.

П.С. Погледнах и в календара на сайта на пистата и там нищо конкретно, запазени са няколко уйкенда, ама кой ги е запазил, не пише.
                      ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
                      ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

• Първоначално публикувано от Kostadin Покажи съобщение
                        Като стана въпрос за Септемри месец, някой знае ли нещо повече от това дето само се загатва тук там за това, че ще се кара тогава, защото ей сега ще си дойде Септември, а пък черно на бяло няма нищо като информация, поне аз не намирам.

П.С. Погледнах и в календара на сайта на пистата и там нищо конкретно, запазени са няколко уйкенда, ама кой ги е запазил, не пише.
                        Даже датата мисля е 7-ми септември, за тракдея на алфисти бг.

Отделно гледам че на 22.07.2012 има тракдей на пистата! Има ли желаещи от нашата секта, да карат?
                        Last edited by Furious 155; d.m.y г., 15:58.

Даването на газ, води до пристрастяване!
                        Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                        Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• http://youtu.be/dofypvB55Zk
                          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

• Времена нещо?
                            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Нямаше засичане, падна се веднъж под минута, но по хронометрите на телефоните......

Comment

• Време от днес:

4 - 00:59.90 - Делян Иванов Генов - Алфа Ромео 145 1.9jtd
                                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                                X