Известие
Collapse
No announcement yet.
Писта "Дракон" - Калояново
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от RoMAN Покажи съобщениеХммм тоя път от рано се почва гледам., което ме радва!
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Нещо против митаците ли имаш?)) уважавам истинските стари Алфи, но не мога да пренебрегна и добрите неща в новите
Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Първоначално публикувано от ne02nd Italian Track Day 2010
15 май 2010"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениеЕ да! Ще са 2 мероприятия за годината за алфистите, което ме радва!
Comment
-
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеИталфестАз разбрах, че второ мероприятие на писта ще има.
Comment
-
Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщениеНещо против митаците ли имаш?)) уважавам истинските стари Алфи, но не мога да пренебрегна и добрите неща в новите
B&B Racing | bb-racingteam.com
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
Comment
-
Първоначално публикувано от RoMAN Покажи съобщениеКакво ще е второто?- второто какво ще е не се знае, знае се за първото и се предвижда, ако може да има второ - http://alfisti.bg/?step=module_actio...alfisti&lang=2
Като стане ясно, ще го напишат! Засега се стягаме за 15-ти май 2010!
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от Ma7e4k0 Покажи съобщениеЕдно време като раздавах листовките за италфест 08 хората ми се смееха и приятелите ме ебаваха с това Ми.тоГипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
Comment