Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa 145 VS Mazda mx3

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
    Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
    Ramstein - Benzin
    https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

• Ммда, аз скоро се возих в една хонда 160. След 5-6000 все едно някой и бие шут отзад и така до прекъсвач, т.е. 9000 оборота. При превключване на втора колата не може да хване пътя и си оставя гумите на асфалта. Втек....
      sigpicex
      147Q2
      300bhp/606nm
      Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

• Първоначално публикувано от миро Покажи съобщение
        Ммда, аз скоро се возих в една хонда 160. След 5-6000 все едно някой и бие шут отзад и така до прекъсвач, т.е. 9000 оборота. При превключване на втора колата не може да хване пътя и си оставя гумите на асфалта. Втек....
        колега тази хонда с кой мотор В-тек беше защото са 2
        1-125кс
        2-162кс
        аз съм карал с големия ДВГ и мога да кажа това не е кола а мотор и като ускорение и като звук.но са много редки с по-мощния мотор
        Alfa romeo GTVex
        Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
        Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
        Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

• Големият vtec - 160коня, т.е. vti, но има и леки модове.
          sigpicex
          147Q2
          300bhp/606nm
          Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

• айде аз чакам с моята маздичка 323F 1.8 16V GT,айде тя е възрасничка.Къде е колегата от Търговище.Ще поканя и един приятал да се пробва са хондата http://vbox7.com/play:09abef56

Comment

• Първоначално публикувано от danilo Покажи съобщение
              айде аз чакам с моята маздичка 323F 1.8 16V GT,айде тя е възрасничка.Къде е колегата от Търговище.Ще поканя и един приятал да се пробва са хондата http://vbox7.com/play:09abef56
              Ако е на това клипче твоята ми се струва че леко наистина и е западнала силата.Не може такива обороти а такава малка скорост за толкова дълго време.
              Без лоши чувства,просто го изкоментирах.
              Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
              Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

• Все ми е на ума, че е сток както пише, с тия над 8000 оборота, при условие, че лютеницата започва от 7000.
                Last edited by Fear; d.m.y г., 21:23.
                Alfa Romeo 166 3.0 V6
                Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Първоначално публикувано от danilo Покажи съобщение
                  айде аз чакам с моята маздичка 323F 1.8 16V GT,айде тя е възрасничка.Къде е колегата от Търговище.Ще поканя и един приятал да се пробва са хондата http://vbox7.com/play:09abef56
                  Ами ... ако си прочел всичко би трябвало да знаеш , че вече неискам да се дърпам с такива коне аз с ония бях навит щот е ламер и неможе да кара иначе колата е къде къде от моята алфа . бях написал , че се пуснах с една др. мазда 1.8 която е 115 коня ако твоята е такава съм надъхан но ако е 6 цилиндровата няма смисъл да се излагам
                  sigpic
                  33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                  Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

• не се претисняваи не е 6 цилиндрова 4 ри е

Comment

• Първоначално публикувано от punto gt Покажи съобщение
                      не се претисняваи не е 6 цилиндрова 4 ри е
                      ами колко катъра е ???
                      sigpic
                      33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)

Comment

• 1.8 16V 4 цилиндрова като тази дето си се пускал,ако изкаш даже на газ ще карам ,с вдигащите фарове

Comment

• стокова е хондата 1.8 16v 169k,c. само таблото е от друга сивик.тя заводски 8200 обр. прекъсвача

Първоначално публикувано от Xtrime7 Покажи съобщение
                          Ако е на това клипче твоята ми се струва че леко наистина и е западнала силата.Не може такива обороти а такава малка скорост за толкова дълго време.
                          Без лоши чувства,просто го изкоментирах.

Comment

• Първоначално публикувано от AsonoJuma
                            146 Dream - като ти се скъса маркуча на хидравликата - 100лв, да ти изгори бензиновата помпа - 400лв нова, да си сложиш главата в чувала и да си купиш алфа - безценна простотия 156 Dream - да ти се скъса жилото на съединителя и да го смениш целия - 700лвНе че нещо, ама вие в клуба на италианските гробници какво очаквате да ви кажат че поддръжката е скъпа?
                            От какво боледуваш?!
                            145 QV ex.
                            146 Boxer TOTAL ex.
                            147 T.S. Sele top

Lancia Dedra 2000 16

Comment

• Първоначално публикувано от zdravio Покажи съобщение
                              От какво боледуваш?!
                              От скъсано жило на съеденителя
                              Тази тема отдавна се изчерпа, а и като гледам всички се гониха и видяха резултатите
                              "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                              Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                              Opel Astra J GTC

Comment

• Първоначално публикувано от georgyg Покажи съобщение
                                От скъсано жило на съеденителя
                                Тази тема отдавна се изчерпа, а и като гледам всички се гониха и видяха резултатите
                                Много вярно . Ако някой ще се пуска с някой да го прави и да пише кви са тея жила по 293875 лв. остава и за сутиени да почнем да си говорим в тая тема
                                sigpic

Comment

Working...
                                X