Известие

Collapse
No announcement yet.

ДЖУБОЙ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
    Готин а карал ли си моята 8В??? Знаеш ли колко 2.0 16В са ме били??? Аз ще ти кажа--> 0.... А знаеш ли чипосани 2.0 16в колко са ме били?!?! --> 0.... Няма значение 156, 146 ГТВ.... Така че без да си се возил в моята кола или дори присъствал на моя гонка изобщо недей да коментираш...

Защото това го чувах колко бързи били 16В ама като излязохме на старта и на много хора се промениха мненията....В едно признавам 16В...Да по бързи са но по пътя към основния ремонт...
    Ти си бил ебати инженера бе, как не са те взели на работа в Алфа Ромео, просто затова марката върви надолу - изпуснали са те като кадър
    Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

а готин някой да говори за твоята,нали уж говориме за стокови модели.за твоята знам чее пипана и несъм я карал,нито съм се возил и няма да откажа щот уважавам всяка една алфа.и ако искаш сподели какво и е правено че съм забравил .и чак за чипосана 2.0 16-ка немисе вярва да нете дръпне,но нали ти казвам че незнам какво сии правил на воята.поздрави
      Mercedes W202 - 200kompressor 99'
      Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
      Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Първоначално публикувано от alfaracer Покажи съобщение
        Мдааа и темата отиде на "клавиатурен" реисинг.
        Са що им разваляш гонкитеВ крайна сметка какво стана има ли гонка щото ми е интересно?
        Защото с 33 16в съм се пускал с Ф16 Шамад,но резултатите бяха доста различни с два уж еднакви автомобила,бия с кола,но и паднах с кола разстояние.
        Last edited by vikoalfa; d.m.y г., 00:10.
        Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
        Alfa Romeo 33

Comment

Факт е че колата на VFTI разплака не един или двама с 2.0 16В ТС!!! А този мотор за супер-силен ли го имате??? Всяко едно "седичи" или Делта 2 с 2.0 16В мотор му "сипват" доволно-факт!!!

Comment

Първоначално публикувано от Tie Покажи съобщение
            Факт е че колата на VFTI разплака не един или двама с 2.0 16В ТС!!! А този мотор за супер-силен ли го имате??? Всяко едно "седичи" или Делта 2 с 2.0 16В мотор му "сипват" доволно-факт!!!
            ...
            Last edited by D-I-V-A-K-A; d.m.y г., 19:41.
            Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

Working...
            X