If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
хахаха, не си вкарвайте илюзии всяка 145/146 няма никакъв шанс срещу Х6 3.0 Би Турбо нафта 280 коня колега просто си изкарал късмет с мацките...
Има и друг ввигател с 235 коня и е много по-тежка от мойта някъде към 2.5 тона раздели тези коне към тон и ще видиш каква е разликата аз съм 8кг/кон а БМВ-то 10.63кг/кон, а и е автоматик. Но не претендирам, че върви повече или по-малко, а просто споделих тази случка
хахаха, не си вкарвайте илюзии всяка 145/146 няма никакъв шанс срещу Х6 3.0 Би Турбо нафта 280 коня колега просто си изкарал късмет с мацките...
Абе, ама веднага гледате да развалите на човек настроението!!! Аз пък лично мога да ти кажа, между караулката на Църна маца и светофара на Горубляне, че една Х5 (новата) 3.0 D, с моята си я направих смешна отсекъде, мисля знаеш че там разстоянието е над 2км., е вярно че пак караше една русокоска, ама на 2км. и отгоре отсечка, ако тоя куц кон вървеше щеше да ме е стопила, защото тръгнахме директно след караулката от скорост 60 и двамата и аз си я настигнах и подминах и накрая за да мога да спра на светофара бих еб**и спирачките, а тя се напъваше много яко, проблема е теглото и окачването на тия джипарки!!! Ако някой иска с такава джипара, щом си оправя колата веднага мога да демострирам колко вървят
Мда, ся кифлите ще идат при мърсолите и ще писнат "Скъпи, мили, любими, неска на светофара едно Алфе ни скъса трътките - Искам Алфа, Искам Алфа - моля те, моля те.....
Ама еййй че сте лоши... Защо вместо да обяснявате, колко е слаба алфата и колкоооо извънземно било БМВто не ударите едно рамо на колегата.... Все пак се кола за 4 бона е била такава за 100... Ама ЗКУ ама гумите били спаднали... Факт ли е факт...Сигурно при други обстоятелства ще бие БМВто? Е и? Важното е че колегата е успял да си направи кефа... Евала че си ги бил... Голямо браво... СУпер се изкефих като ти четох поста и усетих от ентусиазма ти
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
колкото и куцо ЗКУ да е било, колата е автоматик - зариваш крак в педала, и тя сама си върши работата ... просто е камион и тежи 3.0 нафта далеч не е най-добрия двг, и самия той каза за разпределението кила/килограми - което е най важното в случая
Много добре знам как върви тоя мотор на БМВ Няква кака си пуши цигарка и си дава газ на джипарата, а ти отдолу се напъваш и си мислиш, че се дърпате
От моя страна нямаш проблем, само си оправям колата и се разбираме някъде да си направя една гонка с такова 3.0 дизел джипче(не битурбо по възможност и не некви ремапвани, стокче да е), ама ще се разберем и парета какви ще сложиш, та да не съм капо като го плясна
ПС: Карал съм на ML 270CDI, и Х5 3.0d , само че от предишните 2003-4 год. и останах доста разочарован от тях, до към 170-80 вървят горе долу прилично,и нагоре умират директно, даже на MLa, не можах повече от 195 да му дигна, да не говорим, че срещу коли над 150 коня директно са си умрели от старта!!!
Е ти Connor не го ли знаеш, че е най-бързия, най-знаещия, най-разбиращия и т.н. Няма значение, тия дизели са си хубави, ама никога няма да изкарате мощност колкото от Бенза!!!
Е ти Connor не го ли знаеш, че е най-бързия, най-знаещия, най-разбиращия и т.н. Няма значение, тия дизели са си хубави, ама никога няма да изкарате мощност колкото от Бенза!!!
fein86 няма нужда от ирония. Машината която предложих не беше дизелова Но иначе определено си има дизели, които ще ви пердашат. Както спомена някой по-горе "Битурбо" и т.н. Пък и мисля това, че ти си настъпвал да е значело, че и човека до и теб и той е тъпкал газта. Може съвсем спокойно да си е чуквал педала за газ пак ти да си скачал на ламарината. Трябва една сериозна гонка да се направи и да се разбере.
fein86 няма нужда от ирония. Машината която предложих не беше дизелова Но иначе определено си има дизели, които ще ви пердашат. Както спомена някой по-горе "Битурбо" и т.н. Пък и мисля това, че ти си настъпвал да е значело, че и човека до и теб и той е тъпкал газта. Може съвсем спокойно да си е чуквал педала за газ пак ти да си скачал на ламарината. Трябва една сериозна гонка да се направи и да се разбере.
Не те иронизаирам, извинявай ако съм те засегнал, обаче на един познат с ML-че, се дърпахме около 4км и си го отнесох като куцо пиле червей, даже нямаше най-малки зачатия да ме настигне, а си беше уговорена гонка!!! А иначе съм съгласен, даже написах че дизелчетата си вървят доста, ама дай най-мощния дизел срещу най-мощния бензин и какво става??? Няма база за сравнение между двата вида ДВГта!!!
Не те иронизаирам, извинявай ако съм те засегнал, обаче на един познат с ML-че, се дърпахме около 4км и си го отнесох като куцо пиле червей, даже нямаше най-малки зачатия да ме настигне, а си беше уговорена гонка!!! А иначе съм съгласен, даже написах че дизелчетата си вървят доста, ама дай най-мощния дизел срещу най-мощния бензин и какво става??? Няма база за сравнение между двата вида ДВГта!!!
Comment