Известие

Collapse
No announcement yet.

Гонка!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Гонка!!!

...
    Last edited by D-I-V-A-K-A; d.m.y г., 19:17.
    Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщение
    Преди малко се прибрах и бурзам да се похваля. Днес случайно видях как се гонят едно Рено 1.8 16в и БМВ Х6 3.5д и не се здържах да не се включа. При което спират въпросните до мене а в Х6-цата пълна с много ама много яки мацки, как пак ще се дърпат. И седя аз и си слушам и си точа зъбките, при което пак от Х6-та чувам "Алфа-та няма да може да ни дръпне обаче" и като отговор получиха само едно "Добре". Та тръгваме и от старта вече започвам да им дърпам. На следващият светофар съм дръпнал на Рено-то една кола разтояние а на БМВ-то две. При което пак спираме в готовност и двамата си говорят "Е добре де Алфа-та ни дръпна ама айде пак" И историята се повтори На третият светофар вече си казахме едно колтурно "Чао" със вдигнат палец и всеки си хвана по неговата посока. До сога още не е успяла да ми слезне усмивката от лицето, защото чувството този път беше уникално, незнам точно защо но съм много щастлив. Защитих гордо и славно нашата любима марка Алфа Ромео
    хех кеф цена няма, а верно си е гот след това - ма да беше дръпнал и някоя мацка от тва Х6

Даването на газ, води до пристрастяване!
    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
    Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
      ма да беше дръпнал и някоя мацка от тва Х6
      И бой, бой, бой.....
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

[....
        Last edited by D-I-V-A-K-A; d.m.y г., 19:17.
        Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

Точно Несъм в тяхната категория (пари), не случайно карат Х6, нито съм в категорията на мъжете им
          Мда, ся кифлите ще идат при мърсолите и ще писнат "Скъпи, мили, любими, неска на светофара едно Алфе ни скъса трътките - Искам Алфа, Искам Алфа - моля те, моля те.....
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
            Мда, ся кифлите ще идат при мърсолите и ще писнат "Скъпи, мили, любими, неска на светофара едно Алфе ни скъса трътките - Искам Алфа, Искам Алфа - моля те, моля те.....
            Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

искат и сигурно щеим купат
              Mercedes W202 - 200kompressor 99'
              Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
              Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Преди малко се прибрах и бурзам да се похваля. Днес случайно видях как се гонят едно Рено 1.8 16в и БМВ Х6 3.5д и не се здържах да не се включа. При което спират въпросните до мене а в Х6-цата пълна с много ама много яки мацки, как пак ще се дърпат. И седя аз и си слушам и си точа зъбките, при което пак от Х6-та чувам "Алфа-та няма да може да ни дръпне обаче" и като отговор получиха само едно "Добре". Та тръгваме и от старта вече започвам да им дърпам. На следващият светофар съм дръпнал на Рено-то една кола разтояние а на БМВ-то две. При което пак спираме в готовност и двамата си говорят "Е добре де Алфа-та ни дръпна ама айде пак" И историята се повтори На третият светофар вече си казахме едно колтурно "Чао" със вдигнат палец и всеки си хвана по неговата посока. До сога още не е успяла да ми слезне усмивката от лицето, защото чувството този път беше уникално, незнам точно защо но съм много щастлив. Защитих гордо и славно нашата любима марка Алфа Ромео
                Баце имал си късмет. Тия дрисли просто не са можели да карат. На БМВ-то ако му се изключат електронните спънки и му се даде газ както трябва ще те снима много лошо. Иначе евала за победата
                Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

И след две-три седмици пак на сфетофара с червена брера
                  Alfa Romeo 145 1.6 boxer 96г. 103++hp

http://www.vbox7.com/play:38923e52

Comment

Брат а БМВ-то жена или мъж го караше?

B&B Racing | bb-racingteam.com
                    Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
                      На БМВ-то ако му се изключат електронните спънки и му се даде газ както трябва ще те снима много лошо.
                      Бе така е, ама той пък мане 4 врати, багажник и капак, 3 седалки, покрив, акумулат, фарове, 2 предни калника, стъкла и резервна гума, и тва БмъВъ ще хлъцне.....
                      Иначе без майтап, карах за малко двойка без тия неща(само покрив си имаше), се едно имах турбо.....

Comment

Първоначално публикувано от Ma7e4k0 Покажи съобщение
                        Брат а БМВ-то жена или мъж го караше?
                        Честно да ти кажа не обърнах внимание

Comment

Честно да ти кажа не обърнах внимание
                          Нищо важното е че си ги бил ....жалко че като ме вози хванахме най-големият трафик иначе то си се усещаше че бая си вървеше особено там дето оня реши да завива хахахахах и приятелите останаха доволни хахахах

B&B Racing | bb-racingteam.com
                          Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

пфф Х6 върви много! Нещо ЗКУ на Бмв-то е било или безчленно или пълен инвалид....
                            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

хахаха, не си вкарвайте илюзии всяка 145/146 няма никакъв шанс срещу Х6 3.0 Би Турбо нафта 280 коня колега просто си изкарал късмет с мацките...
                              1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
                              1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
                              2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp

Comment

Working...
                              X