Известие

Collapse
No announcement yet.

Гонка!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

И що реши така колега? Иначе Ок-виж си сам при еднакви кубатури и при еднакви купета каква ралика има в динамиката в полза на бензиовия! Харесвам дизела и наистина е незаменим, но в други сфери на приложение!
    Ако МЛ-а е бил 270 ЦДИ-нормално еда го смажеш! Виж 320-ка ЦДИ на новото купе мисля че ще те озори, даже и на макс. Карал съм такъв до около 225 км/ч по километраж и за мое учудване до там си набираше не зле!

Comment

хахаха иначе браво на колегата дето е смачкал тоя джип
      АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Първоначално публикувано от MainaCore Покажи съобщение
        хахаха, не си вкарвайте илюзии всяка 145/146 няма никакъв шанс срещу Х6 3.0 Би Турбо нафта 280 коня колега просто си изкарал късмет с мацките...

Ами ако така мислиш аз мога да пробвам моята скромна 145-ца с/у което кажеш ти X6 biturbo mega4x4 2800 коня.

Само кажи кога и къде ?
        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
        sigpic
        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
          Ами ако така мислиш аз мога да пробвам моята скромна 145-ца с/у което кажеш ти X6 biturbo mega4x4 2800 коня.

Само кажи кога и къде ?
          И ас съм навит да са пробвам с някой такъв танк(ама като си сложа турбо)
          Alfa Romeo 145 1.6 boxer 96г. 103++hp

http://www.vbox7.com/play:38923e52

Comment

Първоначално публикувано от Tie Покажи съобщение
            И що реши така колега? Иначе Ок-виж си сам при еднакви кубатури и при еднакви купета каква ралика има в динамиката в полза на бензиовия! Харесвам дизела и наистина е незаменим, но в други сфери на приложение!
            Ако МЛ-а е бил 270 ЦДИ-нормално еда го смажеш! Виж 320-ка ЦДИ на новото купе мисля че ще те озори, даже и на макс. Карал съм такъв до около 225 км/ч по километраж и за мое учудване до там си набираше не зле!
            С такъв се пробвах и си ме би!!! Ама идва и разликата едно поколение по горе за CommonRail системата, другото е че 270 е 4 цилиндров, а все пак дори с 500кубика, ама 320 си е също и шестак, където не може - не може, ама където може много не обичам да ми спорят като не са прави!!!

Comment

Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщение
              С такъв се пробвах и си ме би!!! Ама идва и разликата едно поколение по горе за CommonRail системата, другото е че 270 е 4 цилиндров, а все пак дори с 500кубика, ама 320 си е също и шестак, където не може - не може, ама където може много не обичам да ми спорят като не са прави!!!
              270 е 4 цилиндров кога цъфнат налъмите.
              164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

Петак е 270 цди.

Comment

моята скромна 145-ца

Това ми звучи като 1.3 boxer
                  sigpic
                  SCUDERIA ITALIA
                  BMW 5-er
                  BMW 7-er
                  Fiat GP

Comment

Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщение
                    Това ми звучи като 1.3 boxer
                    или 1.4 тс

B&B Racing | bb-racingteam.com
                    Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Само кажи кога и къде ?
                      Ако беше скромна и стокова
                      1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
                      1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
                      2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp

Comment

И аз да се похваля за моите отупани джипки Х5 съм дънил 3.0д.: 1- наи спокойно си тръгвам 1ва 3000об. включвам 2ра и виждам едно Х5 минава директно в ляво и аха аха ми стига до огледалото 2рата вече си набира настъпах до долу и някак си все едно спря това х5 гледам цепи се ама аз вече заминах ; 2- на магистралата карам си аз 130-140 и виждам как идва една черна Х5 застига ме и като си знам че съм отупал една такава реших пак да го сторя и така върнах на 4та и настъпах гледам отива 180-190 и подминава ... х5-цата започна да изостава, ясно викам тва му е предела и така около 10км си карах с 180-190 и неможа да мръдне повече Жипката Това са мойте скромни постижения с джипки
                        ex. Alfa Romeo GTV 2.0 TS 110kW 98' LUSSO The SiLver BuLLeT

Comment

айде пак темата сначале
                          ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98

Comment

Бате незнам за X6 ама мене една 5 ца сам ме направи да си говора ама 05г. модел те с по малко от 170 коня нямат имай предвид че не е Решил не те исдухал виж X3,X5 от старите мое ама тва е много яко батко ние с един пич не можахме с Clk 200 konpressor да го стигнеме само не да го духнеме според мен око да види ръка да пипне нали знаеш ...
                            sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                            Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                            Ramstein - Benzin
                            https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

75twinspark

.............................
                              Last edited by 75TwinSpark; d.m.y г., 20:25.
                              75 TwinSpark -син- ex,75ts зелен
                              75 ТУИНСКРАП-сив,+75 2.5 V6 черен
                              75 2.5 V6 Milano Argento-червен,75 2.5v6 сив.164 3.0 12v
                              75 ТУИНСКРАП-червен, + 75TwinSpark-бял,164 3.0 24v

Comment

хахах нали ... а пък аз един скайлайн на светофара така го духнах, че чак като започнах да го виждам като една малка точица в огледалата за обратно виждане, реших да включа втора....
                                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Working...
                                X