колеги ако може да ми кажете кога работи и кога не работи този клапан и добре ли е да работи или да е изключен при дизелов двигател
Известие
Collapse
No announcement yet.
ЕГР клапан
Collapse
X
-
-
http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=32945
На 2,4 няма да е супер по-различно предполагам.FIAT Bravo 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениеНай-простият е да издърпаш маркуча дето влиза в турбинатаFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
вчера и аз направих същата процедура
разлика невиждам.......
само дето тва взе да бръмчи само 2-3 секунди, а преди по 10-15 бръмчеше.....
затапих трабичката с едно болче и сложих една планка преди смукателния колектор
Ще я закача скоро да видим дали вади грешка, че ми е интересно...http://luchi.bg/ Парапети
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеОле мале,най-добрия начин е да се направи планка,която е подобна на гарнитурата,която е за свръзката с всумактелния колектор,просто го затапвашНе всеки ходи с по 2-3 планки с прифила на фланеца на всмукателния колектор в джоба си, че да затапва за нула време
_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениеЕ нали ти е ясна разликата м/у 'най-простия' и 'най-добрия' начинНе всеки ходи с по 2-3 планки с прифила на фланеца на всмукателния колектор в джоба си, че да затапва за нула време
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщениеАбе тук в русе ми казват, че ако ми откачели тоя маркуч ЕКУ-то щяло да регистрира някаква грешка и нямало да запали мотора? Май няма такива работи, а? Гледам, че всеки си го е направил това тука.
Защо направо не видиш как е решен въпросът на жтд-то на Мартиното и как изглежда тази планка
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеПланката се прави за 5 минутиLast edited by trustworthy; d.m.y г., 14:22._______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщениеАбе тук в русе ми казват, че ако ми откачели тоя маркуч ЕКУ-то щяло да регистрира някаква грешка и нямало да запали мотора? Май няма такива работи, а? Гледам, че всеки си го е направил това тука.
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениеНе съм чувал някой да е имал проблеми в това отношение.
Защо направо не видиш как е решен въпросът на жтд-то на Мартиното и как изглежда тази планка
Да. Стига да имаш ъглошлайф, дрелка и менгеме под ръка, ама то кой ли си няма домашна работилница вкъщи в наши дни
Comment
Comment