Известие

Collapse
No announcement yet.

LED фарове

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Aaaa, бате екстра е станало, това вече ми харесва, и май това ще е следващото, което ще причиня на фаровете си само да си намеря диодни светлини готови от някъде!!! Дайте някоя идейка???

Comment

абе то светодиоди има по магазините ама ще има бая играчка докато се напасне нещо което хем да отива и да стои добре,хем да не грози и да е прекалено натруфено
      май няма угодия ,не ми се занимава с моите да ги разглобявам,инак ще ги измисля ама,друго щеше да е ако имах някой разглобен фар
      Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
      Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
      Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
        абе то светодиоди има по магазините ама ще има бая играчка докато се напасне нещо което хем да отива и да стои добре,хем да не грози и да е прекалено натруфено
        май няма угодия ,не ми се занимава с моите да ги разглобявам,инак ще ги измисля ама,друго щеше да е ако имах някой разглобен фар
        Човечеее, внимавай ако се захванеш с това, защото само докато разглобих моите, видях голям зор, и си беше доста играчка, а бих се захванал с това, не за друго, а защото още не съм залепил моите след процедурите по тях, а за нормалния габарит крушки не намерих, поне не подходящи на това което искам!!!

Comment

От къде купихте такива големи диоди...ние го направихме, но с малки и през деня не се забелязват мн мн.
          Alfa Romeo 145...+5

Comment

това ако не се лъжа е фотошоп, или нещо не съм разбрал ?
            http://luchi.bg/ Парапети

Comment

Първоначално публикувано от Ferno Покажи съобщение
              От къде купихте такива големи диоди...ние го направихме, но с малки и през деня не се забелязват мн мн.
              във всеки магазин за селски тунинг има диоди за габарит,подчертавам диоди не обикновенни лампи.Тия диоди нямат горене,буса се беше спукал да гори крушки,сложих му диоди и ся кара вече 5-ти месец.Светят бяло не жълтеникаво като обикновенните.

Comment

Не се занимавайте с глупости, че ще станете от алфисти на алфаджии
                sigpic
                SCUDERIA ITALIA
                BMW 5-er
                BMW 7-er
                Fiat GP

Comment

Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщение
                  Не се занимавайте с глупости, че ще станете от алфисти на алфаджии
                  Точно тако !

Comment

А бе пичове, нова година не мина ли?!?
                    ..кви са тия герлянди!?
                    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                      А бе пичове, нова година не мина ли?!?
                      ..кви са тия герлянди!?
                      хахахахахахахахахахахаххахаххахаааахххахахах

Comment

Без диодите фара кърти. Я ги направете на фотошопа без диодите да видим как ще са!
                        sigpic
                        Subaru Legacy 3.0 H6
                        Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                        0888 511 533 - Бонев

Comment

Аз лично не бих купул такива фарове. Това стил Ауди хич не ми харесва и не бих си направил мойте фарове така. Фаровете на ГТА най много ми харесват, но всичко е до въпрос на вкус
                          Alfa Romeo 156 2.4 JTDm 20v
                          sigpic

Comment

Според мен половината от вас издребняват и то доста...това, че една кола е направена по един начин не значи, че тя е перфеткната. Все едно да ми каже някой защо си купувам музика в колата като има говорители и касетофон вътре или защо си купувате нови джанти. Естествено, че ако мога да си пипна малко колата да си я направя по-хубава, ще го направя!
                            Alfa Romeo 145...+5

Comment

Първоначално публикувано от Ferno Покажи съобщение
                              Според мен половината от вас издребняват и то доста...това, че една кола е направена по един начин не значи, че тя е перфеткната. Все едно да ми каже някой защо си купувам музика в колата като има говорители и касетофон вътре или защо си купувате нови джанти. Естествено, че ако мога да си пипна малко колата да си я направя по-хубава, ще го направя!
                              Aм не е съвсем тъй. Музиката ще свирне по-добре, а с тия гирлянди няма да свети повече,а стайлинга е под въпрос.

Comment

С всяко нещо е така, ако прекалиш, не става хубаво. Всяко модифициране допълнително от стока може да изглежда циганско, затова трябва да е умерено. Дори ако сложиш прекалено силна и боботеща музика в колата си пак е все едно да я окичиш с "гирлянди". Това, че са решили дизайнерите да е така колата, не я правят идеална за всеки вкус. Това си е моето лично мнение и се надявам да не засягам някой който не е съгласен с мен. А и мисля, че този спор е излишен, имайи напредвид в коя тема пишем "ТУНИНГ"
                                Alfa Romeo 145...+5

Comment

Working...
                                X