Известие

Collapse
No announcement yet.

LED фарове

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
    И каква е разликата със снимката - монтирани на колата чупката на диодите стои странно на общата форма на колата.
    Ами на мен лично ми допадат,не се опитвам да убедя никой в моето мнение
    Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
    Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
    Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
    Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
    Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

Първоначално публикувано от Kamen666 Покажи съобщение
      Ами на мен лично ми допадат,не се опитвам да убедя никой в моето мнение
      Прав си, аз само попитах дали ви харесва. Все едно някой да ме убеждава каква кола да карам
      sigpic
      SCUDERIA ITALIA
      BMW 5-er
      BMW 7-er
      Fiat GP

Comment

Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщение
        Прав си, аз само попитах дали ви харесва. Все едно някой да ме убеждава каква кола да карам
        Фара ми харесва, чупката на диодите не.
        Не напразно по-горе писах за махане на последните 3 диода.
        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от Ferno Покажи съобщение
          Мисля, че е безсмислено да се казва от човек който си е направил лоста на колата като американски Pimp автомобил !
          Ферно,или какъвто си....явно не си особено информиран,ама този вид лостове не са на американски автомобили а на италиански,все пак за първо път се влага именно в скоростна кутия на алфа ромео,а не на ферари или ламбо,като не си подготвен не се обаждай,щот ме тровиш,колкото до селянииките никой не спирам да се "Диод-исва",ваша си работа
          Attached Files
          Last edited by Ivo Skoklev; d.m.y г., 22:22.
          GTV с ново сърце и валчета .....много/100км.

Comment

Първоначално публикувано от Ivo Skoklev Покажи съобщение
            Ферно,или какъвто си....явно не си особено информиран,ама този вид лостове не са на американски автомобили а на италиански,все пак за първо път се влага именно в скоростна кутия на алфа ромео,а не на ферари или ламбо,като не си подготвен не се обаждай,щот ме тровиш,колкото до селянииките никой не спирам да се "Диод-исва",ваша си работа
            Прав си, че не съм информиран и не го казвам защото не ми харесва или нещо такова, напротив на мен ми харесва, НО реално погледнато колата не е така сток и ти си го направил както ти харесва ЕВАЛА. Но не съм седнал да те плюя за това, че си го направил. 50 мнения има, че не ви харесва...ами ОК обаче темата не е ЗА и ПРОТИВ диодите. И на мен много неща не ми харесват, но бих помогнал да се направят, а не та сипя негативи!
            Alfa Romeo 145...+5

Comment

П.П. Това за американските коли, ако е си забелязал е масово разпространено с тези лостове(независимо от къде произлиза) Масата неинформирани хора като мен 1-во се сещат за това и МОЖЕ би след това и за спортните италиански автомобили. В крайна сметка всеки си прави колата така както на него му харесва да я гледа...
              Alfa Romeo 145...+5

Comment

Тия фарове пак ме връщат на въпроса могат ли за 156-та да се намерят добри и изпробвани фарове с лупи? Някой слагал ли е такива наскоро?
                156 SW 2.4 JTD, 2002

Comment

май не,
                  това е нещо като хубавите момичета от икономиката и НЛО, всички говорят за тях ама никой не ги е виждал
                  малко оспамих ама
                  Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                  Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                  Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от Петър Павлов Покажи съобщение
                    Тия фарове пак ме връщат на въпроса могат ли за 156-та да се намерят добри и изпробвани фарове с лупи? Някой слагал ли е такива наскоро?
                    GTA фарове от ebay.com 500 евра някъде.

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

и аз търсех по принцип фарове с лупи но ги намерих преди време само в един английски саит на 375 паунда за 1бр. ненормална цена и се отказах да търся ще разглабям моите да ги направя с мат/да се виждат само кръговете/ и толкоз по фаровете,един биксенон и тва съм и м замислил на мойте фарове,а и ксенона според мен свети по добре на фар без лупа.
                      sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217

Comment

Първоначално публикувано от toshko69 Покажи съобщение
                        ксенона според мен свети по добре на фар без лупа.
                        Като докараш точно фокусното разстояние в/у рефлекторите на тия фарове с ксенонова крушка - ела се обади.

Comment

Между другото колеги тоя тип фарове:

ги видях в един сервиз, внасят при поръчка и за Алфа - 700 лева комплекта (без ксенонова инсталация).
                          Не пиша името на сервиза да не става реклама.

Comment

И аз ги видях тия фаворе на един Пасатор 5-ца , много добре изглеждат м/у другото, трябва да осъществя контакт с човека да видя как светят вечер все пак. Гледам колата все на едно и също място спира ама все някога ще го засека да го питам.
                            Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                            Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                            Горе главата, нищо че е празна...

Comment

така значи шреди време се наложи да сменя един фар на алфата че беше спукано стъклото и така имах донор за игра и си поиграх ето резултат
                              http://www.snimka.bg/album.php?album...84&pid=9788442
                              има и оше снимки да ве види как став ана фар за 146-ца но с тези диоди малко синее това ми харесваше няколко дни но не ми се занимаваше да го правя и вече не ми харесва но си направи ангелските които са малко по добре

http://www.snimka.bg/album.php?album...15&pid=9788069

http://www.snimka.bg/album.php?album...7&pid=10685181

на живо изглежда доста по добре

сега искам да кажа малко за лед светлините
                              вярно е че на никои не може да се угоди всеки е с различни вкусове всеки прави нещата както му харесват на него самия да предположим че тези лед светлини бяха измислени за алфа какво ли щеше да е ако започнат да ги слагат на други марки както ние мислим да ги слагаме на алфите тогава щяхме да започнем да ги плюем тях че ни имитира и искат д приличат на нас

Абе угодия няма на никои,не искам някои да си мисли че се заяждам с някои друг просто изказвам мнение по въпроса
                              http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
                              www.ico83.snimka.bg/[/url]

Comment

Съгласен съм с колегата !
                                Alfa Romeo 145...+5

Comment

Working...
                                X