Известие

Collapse
No announcement yet.

Формула 1 СЕЗОН 2009

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
    Нещата са трагични, единственото радостно за мен е че пак видях Рос на подиума, надявам се от това монтедземоло да се е състарил с поне 10 години, ясно е че италианците бравят добър болид, но когато ги ръководят личности като Рос, Тод, а пилоти като Шумахер довеждат нещата до края, а хайвани като Кими трябва да бъдат сменяни по възможно най - бързия начин.....
    Абсолютно сам съгласен, особено по отношение на Кими трябваше изобщо да не му пдновяват договра а пак те му го подновиха до 2010, но за това е виновен и Монтедземоло . Много се надвам Ферари да се стегнат и да покажат на какво са способни, но засъжаление времето до Малайзия е само 5 дни и най-вероятно положението ще си остане същото
    Alfa Romeo 145 1.6 BOXER
    sigpic
    http://vbox7.com/play:884c5234
    http://www.youtube.com/watch?v=utCgI...layer_embedded

Comment

Много зле се чувствам,нищо не мога да напиша друго
      TIPO 2.0 91g.
      PUNTO 1.2 04 g.
      156 1.8 TS 00g

Comment

Има всички предпоставки за много интересен сезон Крайно време беше да се появи и такъв отбор , който да мачка наред и да не се нарича Ферари или МКЛ . Дано в следващите състезания и те да наваксат малко от изоставането
        sigpicAlfa Romeo 156 2.0 TS Selespeed

Comment

Да се надяжаме че до 3-4 състезания Ферари ще стопи разликата

Comment

Ето и снимки от Австралия 2009 с прилична резолюция
            156 SW '02

Comment

Аз лично се разочаровах малко, но това може и да е някаква стратегия от страна на големите отбори.Един вид да видят какво са направили другите отбори,знае ли човек.
              Това в крайна сметка не променя симпатийте ми към Ферари и към Фелипе Маса.За Кими не искам да коментирам,тия световните шампиони за по 1 година....Едва ли ще има в близките години някой като Шумахер, незнам колко кратен световен шампион.
              Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
              Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
              Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Въпреки, че Ферари не показаха това на което сме свикнали, смятам, че сезонът ще бъде излключително завъртян и за първите три места ще има много претенденти. От една страна ми се увеличават притесненията за Феррари, но поне ще наблюдаваме сезон, който ни липсваше дълго време!
                Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

Аз пък симпатизирам на Нико Розберг,който даде и най-бързата обиколка в състезанието,и на Фетел.
                  Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Аз и Кубица харесвам.

Миналата година имаше един японец - Сато ли беше, не помня. Беше баси камикадзето
                    156 SW '02

Comment

TIPO 2.0 91g.
                      PUNTO 1.2 04 g.
                      156 1.8 TS 00g

Comment

А аз продължавам да симпатизирам на Фетел и Нико Розберг... Фетел бе наказан за стартовата позиция,иначе пак трябваше да е трети.Добре,че си гледах планинското на живо
                        Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

шоуто днес беше уникално! go button go!
                          33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

ей днеска как ги наводни малии,
                            трябваше да ги пуснат пак после , жалко че прекратиха състезанието , щеше да е доста интересно
                            Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                            Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                            Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Да, тъкмо взе да става интересно и взеха, че спряха състезанието.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
                                ...трябваше да ги пуснат пак после , жалко че прекратиха състезанието , щеше да е доста интересно
                                А 5 минути преди да спрат съобщиха, че след 8 до 10 минути ще рестартират... и изведнъж ...шааат внезапна смърт
                                166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Working...
                                X