If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нещата са трагични, единственото радостно за мен е че пак видях Рос на подиума, надявам се от това монтедземоло да се е състарил с поне 10 години, ясно е че италианците бравят добър болид, но когато ги ръководят личности като Рос, Тод, а пилоти като Шумахер довеждат нещата до края, а хайвани като Кими трябва да бъдат сменяни по възможно най - бързия начин.....
Абсолютно сам съгласен, особено по отношение на Кими трябваше изобщо да не му пдновяват договра а пак те му го подновиха до 2010, но за това е виновен и Монтедземоло . Много се надвам Ферари да се стегнат и да покажат на какво са способни, но засъжаление времето до Малайзия е само 5 дни и най-вероятно положението ще си остане същото
Има всички предпоставки за много интересен сезон Крайно време беше да се появи и такъв отбор , който да мачка наред и да не се нарича Ферари или МКЛ . Дано в следващите състезания и те да наваксат малко от изоставането
Аз лично се разочаровах малко, но това може и да е някаква стратегия от страна на големите отбори.Един вид да видят какво са направили другите отбори,знае ли човек.
Това в крайна сметка не променя симпатийте ми към Ферари и към Фелипе Маса.За Кими не искам да коментирам,тия световните шампиони за по 1 година....Едва ли ще има в близките години някой като Шумахер, незнам колко кратен световен шампион.
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Въпреки, че Ферари не показаха това на което сме свикнали, смятам, че сезонът ще бъде излключително завъртян и за първите три места ще има много претенденти. От една страна ми се увеличават притесненията за Феррари, но поне ще наблюдаваме сезон, който ни липсваше дълго време!
А аз продължавам да симпатизирам на Фетел и Нико Розберг... Фетел бе наказан за стартовата позиция,иначе пак трябваше да е трети.Добре,че си гледах планинското на живо
ей днеска как ги наводни малии,
трябваше да ги пуснат пак после , жалко че прекратиха състезанието , щеше да е доста интересно
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment