If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз честно казано дори не я гледах. Приспивните коментари на Момчил Манчев и "много кратките рекламни паузи" по Бтв ме принудиха да се откажа от състезанието на живо и да си тегля записа от програмата на BBC (ама не Ве Ве еС )
Манчев каза, че колите които са без КЕРС, имат по нисък център на тежеста
което има дава възможност да имат по добро разпределение на тежестта
и въпреки, че КЕРС дава близо 80к.с. за няколко секунди, то не компенсира "лошото" шаси
и тъй като от догодина КЕРС, ще е задължителна за всички, а Ферари вече я внедриха, колата им в момента е най-добрата от тези които ползват КЕРС
и това ми дава надежда, че догодина ще сме конкурентни
Е как какво! Така както е тръгнало от този сезон....ще Забранят да се изпреварват, и ако може ферари и другите "големи" отбори да стартират от последните редици, та да има "интрига" и състезанията да са "по-интересни"! Видяхме ги тия интересни състезания..уж с новите промени щяха да се изпреварват повече ала бала....Та те сега стартират Браун ГП първи и си карат сами до края...Егати и тъпата формула!
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
То там разликата идеше и от шофера, а не само от колата....Пък и тогава разликата в колата не идваше от промените в правилника, а просто Ферари си бяха бая напред с материяла и технологиите.
Сега и едно магаре да го ритнат да седне в кола на Браун ще спечели!! Ама така е миналия сезон скатавка...работят си по колите за следващия сезон, докато другите се мъчат за титла и хоп следващата година много много по-напред, че ферари и макларън, докато си развият колите (реално са имали около 3 месеца преди стартовете) то сезона ще свърши!
Last edited by digitalundgrd; d.m.y г., 19:27.
Основание: допълнение
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
То там разликата идеше и от шофера, а не само от колата....Пък и тогава разликата в колата не идваше от промените в правилника, а просто Ферари си бяха бая напред с материяла и технологиите.
Сега и едно магаре да го ритнат да седне в кола на Браун ще спечели!! Ама така е миналия сезон скатавка...работят си по колите за следващия сезон, докато другите се мъчат за титла и хоп следващата година много много по-напред, че ферари и макларън, докато си развият колите (реално са имали около 3 месеца преди стартовете) то сезона ще свърши!
Точно поради същите причини ако преди години беше бутнал магаре в колата на Ферари пак щяха да спечелят. А това кой от кога си работи по колите.....ми, че те и Ферари сега отписаха сезона и се готвят за следващия (стига да участват). В крайна сметка всеки си преценява силите и насочва усилията си там където смята, че е най-силен. За мен лично миналия сезон беше интересен, а този определено стартира така и продължава да бъде. Няма смисъл да роптаете, че Ферари са назад само защото не са успяли да си направят колите по новите изисквания. Вземи за пример БМВ и Тойота. Те започнаха лека полека да набират сили в предния сезон, но сега не изпаднаха назад ами си запазиха позициите. Всичко е въпрос на подготовка, а във Ферари явно има какво да я смущава-то не говориха 100 пъти, че Алонсо ще кара там, после няма да кара там сега пак говорят, че ще кара там. Маса очевидно се мръщи на тази възможност, а да не забравяме, че това всичко това е директно върху плещите на Райконен. В момента Браун са Ферари преди години. Смея да твърдя, че изпреварванията наистина са повече от колкото преди 2 години. Определено има някаква доза интрига макар и да не е в най-предните позиции. Никога не сме гледали РедБул, Торо Росо и тем подобни малки отбори от миналите години да се нареждат пред Рено, Ферари, Макларън....
Ако ФИА не променяше правилата всяка година, и то говоря за промени, които изискват новата кола да се почне кажи-речи от нулата, това никога нямаше да се случи. Според мен нарочно във формулата се създава хаос, правила с двойствени значения, защото така е най-лесно да стане сеир. Друга дума да нарека изкуствената интрига във формулата нямам. Няколко примера да дам: КЕРС както беше задължителна изведнъж стана избираема, дифузьори толкова и толкова високи .... ами може и по-високи да са, гуми-няма да са два съседни типа, а през един, като понякога и нито един от двата не става. Гаврата е пълна и се надявам отборите да успеят да принудят садо-мазо-то на някакви по-нормални условия на работа.
Циркът е пълен, но поне е интересно.... аз поне така мисля.
От друга страна промените в правилата провокират нестандартни технически решения (за да може да изпревариш конкуренцията) и в крайна сметка техниката и технологиите 'вървят напред'!
166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Като за всички е еднакво, на който не му харесва..., стига оправдания или си силен или не говориш глупости.
Сега не мога да разбера какво не Ви харесва, аз се кефа на Бътан, само така и да мачка, нищо, че съм за МаКларън или симпатизирам на Алонсо.
колега там е работата, че не за всички правилата са еднакви
още в началото, на сезона при представянето на колите, трябваше да се реши проблема с дифузьорите, не след 3-тото състезание- както видяхме все пак дифузьорите дават предимство
същият е случаят и със КЕРС системата, ФИА настояваше да се използва, и след като фирмите похарчиха колосални суми да я внедрят, сега се оказва, че колите без такава система печелят
да не говорим, че ФИА измисли такива правила, които определено да направят отборите неравнопоставени
иначе за Бътън, не вярвам да е имал фенове до началото на сезона
обаче Рос Браун е доказал се гении
ако трябва да сме честни с напускането му на Ферари, започнаха затрудненията
Comment