Известие

Collapse
No announcement yet.

Формула 1 СЕЗОН 2009

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• факт е че всяка кола в която се качи ШУМИ става по-бърза с 1 секунда на обиколка така,че да мисля че ще помогне.ДАВАЙ ШУМИ
    alfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacement MOMO GT2 WHEELS OMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace
    alfa romeo 147 2.0 ts DISTINCTIVE MY07 powered by Landi Renzo GPL

Comment

• Супер новина. Сега ще е по-интересно не кой ще спечели състезанието, а дали Кими ще бие Шумахер. Аз залагам за втория.
      2014: Deutschland über alles

Comment

• Първоначално публикувано от nhg Покажи съобщение
        Абе колеги, вие сериозно и смятате, че че успее да направи нещо? Според мен ще е просто известен тестови пилот
        Е не си въобразявам, че ще стане шампион ей сега... Но със сигурност ще се проличи, че се справя по-добре с тая кола отколкото го правят Кими и Фелипе. Нямам нищо против момчетата и двамата ги харесвам много. Ама нашия си е нашия. В едно интервю, го бяха питали за защо е държал да кара за Ферари и той беше казал "червеното винаги ми е стояло по-добре". Мисля, че и обратното е вярно - на черваната кола, той и стои най-добре
        Откакто се отказа не мога да видя пилот, който да и стои и наполвина добре колкото Шуми (излъгах, може би Алонсо важи горе долу за там)

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
        Супер новина. Сега ще е по-интересно не кой ще спечели състезанието, а дали Кими ще бие Шумахер. Аз залагам за втория.
        Кими е много добър пилот (със сигурност е в топ 5 на сегашните), адски е бърз и много го харесвам. Ама както казах по-горе, мисля, че Шуми няма да остави съмнение. Ако не в първото, то в следващите съзтезания ще се види кой кара по-добре италианката На фона на предишните два сезона, в които ферари имаха реален шанс за титлата и само един отбор конкуренция... Някой вярва ли, че ако беше пилето в играта (и в сериозна форма) щеше да му се налага да печели сезона в последното съзтезание с бонус от бокса или да го губи в последния завой, щото 5-ия и 6-ия се изпреварили, понеже единия бил със сухи гуми... И двата сезона щяха да са решени преди последния кръг

И все пак, ако погледнем реално, вероятно ферари мислят да задвижат проекта за догодина, а с тая забрана за тестове, един известен и доста добър тест пилот ще им дойде тъкмо на място в съзтезанията до края на сезона Друг е въпроса, че като угасне светофара, ще му се прииска да им обади, дори и от бокса да са на обратното мнение Колкото и добре да се справя с развитието на колите, Михаел си остава най-добрия съзтезателен пилот, а не най-добрия тест пилот в света

П.С. Сори за дългия пост, ама съм му меко казано голям фен и съм екзалтиран леко
        Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
        Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

• нека сме реалисти, въпреки че Шуми е легенда в този спорт и винаги съм му бил фен, той не е карал болид от април 2008 а този болид с последните промени по него не го е докосвал даже. със сигурност не очаквам чудеса, но мисля че ще наблюдаваме няколко много люти битки по пистите и типичните за Шуми затваряния на завои и промпна на траектория....гледайте и се учете паленца, дядо ви сега ще покаже как се кара болид. Моля носете си тефтерчета и моливи за да си водите записки! той се върна - единствения, непобедимия, човека който дори се представи за Стиг ( не че е той де) - дедо ви Мишо се завърнааааааааа
          няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

• Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
            ...но мисля че ще наблюдаваме няколко много люти битки по пистите и типичните за Шуми затваряния на завои и промпна на траектория....
            Сега коментаторите ще могат да потърсят още известно време отговора на въпроса "Кога е по-агресивен Шумахер, когато атакува или когато се защитава?"
            Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
            Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

• Най-великия!!!

Сега ще видите промяната в реклами и гледаемост!!!

Аз лично този сезон гледах ей така само....след гафовете зимата на кострукторите изобщо не ми се гледаше, но сега ще си го записвам даже.

Най-големия е тук!
              Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

• Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
                нека сме реалисти, въпреки че Шуми е легенда в този спорт и винаги съм му бил фен, той не е карал болид от април 2008 а този болид с последните промени по него не го е докосвал даже. със сигурност не очаквам чудеса, но мисля че ще наблюдаваме няколко много люти битки по пистите и типичните за Шуми затваряния на завои и промпна на траектория....гледайте и се учете паленца, дядо ви сега ще покаже как се кара болид. Моля носете си тефтерчета и моливи за да си водите записки! той се върна - единствения, непобедимия, човека който дори се представи за Стиг ( не че е той де) - дедо ви Мишо се завърнааааааааа
                Ще видим какво ще стане, аз лично съм доволен, че се връща. И направо ще копирам мнението си от един друг форум, че ме мързи да го пиша наново:

Първоначално публикувано от Fear
                Toва с връщането на Шумахер е много добър ход за алчните дъртофелници от FIA.
                Aко не друго, поне ще се запълнят всички трибуни до края на сезона.

Колкото до представянето на Михаел, мисля че няма да е от най-добрите и ще изложа аргументите си:
                1. Не е карал болид от F1 в състезателни условия близо 3 години.
                2. Болидът от тази година е доста по-различен от този, който е карал за последно. (сликове, KERS, аеродинамика и т.н.).
                3. Доколкото знам, Мишо дори не се е качвал на този болид, а сега тестовете са забранени, т.е. ще го подкара за пръв път във Валенсия, на писта, на която никога не е карал.
                4. Ferrari в момента са далеч от добрите си години.

Въпреки горните точки, както и това, че никога не ми е бил любимец, даже напротив, ще се радвам много да го видя на пистата, а още повече ще се радвам, ако ме опровергае и намачка останалите.
                Alfa Romeo 166 3.0 V6
                Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Шумахер ще кара И познайте кой има билети за Монца И кой ще гледа шумахер на живо
                  Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

• Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                    Шумахер ще кара И познайте кой има билети за Монца И кой ще гледа шумахер на живо
                    Такива като тебе така яко дразнят Честно, завиждам ти

А по въпроса за представянето, вярно, че тия коли са доста различни, ама пък са със сликове и лоша аеродинамика... Той през 90-те е карал такива, когато другите са били в картинг шампионатите Надявам се, че няма да се навие да се върне, за да се излага - не му в стила

Comment

• Attached Files

Comment

• Само ме е страх да не стане като с Майкъл Джордан...Отказа се, когато беше на върха и каза, че няма да се връща 99,9%. След няколко години реши, че му се играе и се върна, НО нямаше нищо общо с преди...
                        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                          Само ме е страх да не стане като с Майкъл Джордан...Отказа се, когато беше на върха и каза, че няма да се връща 99,9%. След няколко години реши, че му се играе и се върна, НО нямаше нищо общо с преди...
                          Ами той Мишо е малко извън форма, с няколко килогарама вповече и т.н.... сега чака и за лиценз и се стяга за каране, ама са му дали колата от 2007-ма и гумите не са сликове... та да видим какво ще стане и ще стане ли за Валенсия, че и това не е сигурно! Успех желая!

Даването на газ, води до пристрастяване!
                          Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                          Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Шуми си е Шуми !!! каквото и да се напише за него ще е малко.
                            Самите му познания за болида , усета за настройки по колата и големия му опит ще му донесат минимум 2 3 подиума този сезон... Шумахер ще определи за кои ще е титлата ... До състезанието има 21 дни немислите ли че са достатачни за състезател от неговия калибър да влезе в час !!! Успех ПИЛЕ
                            Alfa Romeo 146 1.4 16V 103 к.с. 99г

Comment

• Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                              Мисля че няма какво повече да се напише за Шуми.
                              146 JTD-2000г.
                              Punto 1.2

Comment

• очакваше се, но вече е факт - Шумахер няма да се завърне на пистата! това е обпвил самият той на сайта си. травмата във врата му е серизна е не му позволява да кара. Дали това беше пунта за да се продадът малко билети и да се върне зрителският интерес не е ясно, но е фект че няма да гледаме повече дедо Мишо в болид от Ф1.....
                                няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Working...
                                X