Известие

Collapse
No announcement yet.

ALFA 145 QV vs HONDA PRELUD 2.3 I

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от teo_gti Покажи съобщение
    мн зависи и от теглото на автомобила, тук един колега със 155 v6 се пробва с едни астри 115 коня но все го дърпат с една кола напред.
    стига бе, сериозен ли си
    33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от teo_gti Покажи съобщение
      мн зависи и от теглото на автомобила, тук един колега със 155 v6 се пробва с едни астри 115 коня но все го дърпат с една кола напред.
      Това е много нереално !!! Има нещо много съмнително ! Според мен опелчетата са GSI иначе нема как да стане гонката !
      Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

Първоначално публикувано от leketo84 Покажи съобщение
        Това е много нереално !!! Има нещо много съмнително ! Според мен опелчетата са GSI иначе нема как да стане гонката !
        Би трябвало да са GSI може и да им е човъркано по двг...

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

Хммм гонката ще е интересна

HONDA CRX B16A1 VTEC 150 ++ HP - леко моднат

Comment

ми тя и 115 е гси бе, ц20хе може и да бие 2.5 в6, ама щом колегата го казва ...
            33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

астрата е 150коня 16клапана и е 900кг а 155тицата е 165 12 клапана и е 1420кг съотношението коска сила - килограм сами го смятаите ...
              и астра гси 115 коня няма, ц20хе са по 150 коня , ц20хев са 136 коня...
              Last edited by Roterdamski; d.m.y г., 14:25.

Alfa Romeo 164 2.5TDI
              BMW 525TDS
              Hyundai Accent

Comment

X18XE,C20SEH, C20XE са GSI, NE наистина са само с оптика. Но астра ХЕ е 1100 кила, а 155 2.5 1330 кила! Алфата има по-висок въртящ момент ... ама колегата пусна фитила и млъкна, дай инфо за тая гонка
                33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

ми аз мисла някои да я заклу4и тая тема ако исках мнения за ХЛОПЕЛИ 6тях тях да напи6а!знам ги колко варват тея ГСИ!ама както и да е.гонката наи вероятно 6а е понеделник или наи късно вторник!
                  0892 488 330-Теодор
                  Alfa Romeo 145 3.0 24V
                  Alfa Romeo 146 TI-Turbo

Comment

Първоначално публикувано от to6ko Покажи съобщение
                    ми аз мисла някои да я заклу4и тая тема ако исках мнения за ХЛОПЕЛИ 6тях тях да напи6а!знам ги колко варват тея ГСИ!ама както и да е.гонката наи вероятно 6а е понеделник или наи късно вторник!
                    Чакам с нетърпение резултатите и дано му скъсаш г..а ! Успех !
                    Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

Първоначално публикувано от to6ko Покажи съобщение
                      и да кажеш резултата после.макар че нямаш много шанс според мене,но естествено се пускай за спорта
                      146 Turbo

Comment

БААААТТТЕЕЕЕЕЕ ТОООО6КООООО
                        Победа и пак победа
                        sigpichttp://www.album.bg/juli_1/images/8639029/

Comment

Хондата има леко предимство, но по умелата глава зад волана ще се окаже печеливша .
                          Last edited by Djalev; d.m.y г., 20:50.

Comment

Първоначално публикувано от Djalev Покажи съобщение
                            Хондата има леко предимство, но по умелата главата зад волана ще се окаже печеливша .
                            ммммммммммммм даа точно

ама само да подчертаяя колегата ..VEGATA пак се изказа не подготвен Веско.. онази хонда дето я би на Пищтигово беше 1.3 бре

иначе щте се пуъснат разбира се еи така за спорта да видим ко щте стане
                            155 осем хиляди клапана 16 вериги
                            0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

Първоначално публикувано от toki4a Покажи съобщение
                              ммммммммммммм даа точно

ама само да подчертаяя колегата ..VEGATA пак се изказа не подготвен Веско.. онази хонда дето я би на Пищтигово беше 1.3 бре

иначе щте се пуъснат разбира се еи така за спорта да видим ко щте стане
                              Тодоре пак си пиян

Недей да приказваш щуротии ша ти се смеят хората
                              Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...

Comment

Първоначално публикувано от -Kris- Покажи съобщение
                                X18XE,C20SEH, C20XE са GSI, NE наистина са само с оптика. Но астра ХЕ е 1100 кила, а 155 2.5 1330 кила! Алфата има по-висок въртящ момент ... ама колегата пусна фитила и млъкна, дай инфо за тая гонка
                                само с код на мотора ц20хе се водят гси, а щом казваш че шестака има по голям вартящ момент сигурно е така нз ... и какво имфо ти трябва за гонката ? момчето с 155цата ми я приятел и с колегата които пусна поста бяхме там ...астрите вървят повече на 400 м
                                Last edited by Roterdamski; d.m.y г., 11:53.

Alfa Romeo 164 2.5TDI
                                BMW 525TDS
                                Hyundai Accent

Comment

Working...
                                X