If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
астрата е 150коня 16клапана и е 900кг а 155тицата е 165 12 клапана и е 1420кг съотношението коска сила - килограм сами го смятаите ...
и астра гси 115 коня няма, ц20хе са по 150 коня , ц20хев са 136 коня...
X18XE,C20SEH, C20XE са GSI, NE наистина са само с оптика. Но астра ХЕ е 1100 кила, а 155 2.5 1330 кила! Алфата има по-висок въртящ момент ... ама колегата пусна фитила и млъкна, дай инфо за тая гонка
ми аз мисла някои да я заклу4и тая тема ако исках мнения за ХЛОПЕЛИ 6тях тях да напи6а!знам ги колко варват тея ГСИ!ама както и да е.гонката наи вероятно 6а е понеделник или наи късно вторник!
ми аз мисла някои да я заклу4и тая тема ако исках мнения за ХЛОПЕЛИ 6тях тях да напи6а!знам ги колко варват тея ГСИ!ама както и да е.гонката наи вероятно 6а е понеделник или наи късно вторник!
Чакам с нетърпение резултатите и дано му скъсаш г..а ! Успех !
и да кажеш резултата после.макар че нямаш много шанс според мене,но естествено се пускай за спорта
X18XE,C20SEH, C20XE са GSI, NE наистина са само с оптика. Но астра ХЕ е 1100 кила, а 155 2.5 1330 кила! Алфата има по-висок въртящ момент ... ама колегата пусна фитила и млъкна, дай инфо за тая гонка
само с код на мотора ц20хе се водят гси, а щом казваш че шестака има по голям вартящ момент сигурно е така нз ... и какво имфо ти трябва за гонката ? момчето с 155цата ми я приятел и с колегата които пусна поста бяхме там ...астрите вървят повече на 400 м
Comment