If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Само ако не съм се фанал за задницата на баничарката и не зобам банци в движение. Тогава баничарките дават време ~30-40 секунди до 100км/ч в зависимост от това колко съм загладнел. Даже има случаи дет са чудят дал да тръгнат.
Е тва ми счупи очилата! Ако има конкурс за най-забавен пост, горецитираният със сигурност ще е в челото!
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Напариха ме Мерцедес Е200 - 136к.с и Пунто 1.2 16в. И двете сток. Аз съм с чип. Сам в колата. В Мерцедеса бяха 2-ма. Да поясня Мерцедеса има щпер. Пуното го дръпвам като сложа 2-рия зъб. Но на старта и двете коли са пред мен.
Защо не мога да тръгна бе колеги? Сложих летните гуми и не мога да тръгна. Върти пущината, връщам газта, подавам пак и не иска да зацепи. Аз до де тръгне тези два которника са вече преди мене.
Стартовете бяха едва на няма и 100 метра отсечка и аз се отказвах рано рано.
Ще замеря с Мерцедеса пак на 400 метра.
Лошо ЗКУ ли съм
Здравей колега,
1. Купи си гуми (щот ако ДОТа е 01 - начи немаш)
2. Доколкото си спомням "Аз не споменах, че тогава колата беше спряна пред един сервиз и ние пиехме вътре." - това с пиенето не ми се връзва с останалото. Най-малко ако си се насрал от крканье рефлекса ти е кат на умрела котка опашката. Па убуу че тръгваш вопще.
3. Може и ЗКУ, ма то тва се учи.
4. Точно тия (па и други) мерцедеси и орели с бабата от подписа ги пращам да си легат когато си поискам. Последната т.н. гонка беше с някво акано Браво 1,8gt дет не знам що си помисли, че кат е с 300-400 (ако броиш и разликата в мене и колегите спрямо малкия посерич в Бравото стават ~600) кила по-леко от бабата мое се ебава с нея. Малкия кенеф щеше да се завре под тролея насреща (естествено аз съм направо, той в лентата за на лево - случката става пред Съюза на глухите в Дружба) ма нали сме ора та му напрайх местенце - иначе щеше да се претрепе като копеле тъпака - гонката продължи на правата след това и той естествено остана доста назад. На следващия сфетофар - подобна история - замалко да провери как е под трамвай №20. Чак на третия (на цска - кво беше тва) - реши, че ще се бори кат мъж - и така почти наравно докат вкарам 2-ра. Ма кво да ти кажа - да си беше купил алфа деба тъпото копеле. Се ми се струва, че е ровил после из нета да види колко 400 коньов камион го е наврял на кучето в дупето 3 пъти подред.
Така, че - нови гуменяци, никво пиенье зад волана и газ д..а неговата мама. А и превключи на 2 преди лютеницата.
Само ако не съм се фанал за задницата на баничарката и не зобам банци в движение. Тогава баничарките дават време ~30-40 секунди до 100км/ч в зависимост от това колко съм загладнел. Даже има случаи дет са чудят дал да тръгнат.
Тук е интересно какво е правено с турбината на тая баничарка и кой е мап-вал, по пушека се разбира, че турбината не е навита на един бар, а ти много добре знаеш как вървят тия 155 коня на 156-цата!
Тая баничарка явно съм я хващал, собирал съм и сите баниченца (като потвърждение - виж вдигнатата и задница - демек вече съм я опразнил) и сега вече знае как да бега. Мамка и.
Мерцедес 08г. дълга база 315 ЦДИ е тва определено върви
извинявам се за спама
sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment