Известие

Collapse
No announcement yet.

Напариха ме!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение

Другия месец или по следващия като имам пари убивам Дунлопа и отива да дръпка Само да не изкривя гумите като са още нови. Знам че първите 2000 км. претърпяват деформации и трябва на баланс пак.

Брачед тия гуми ако ги използваш само за драг горе долу стават ама трабва да ги загрееш хубаво преди това
    аз сум със същите само че на 50
    Ама ако ще ги взимаш нови бяха някъде към 300 лв май и на тая цена може да се намерят по добри гуми за твойте нужди
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...

Comment

Първоначално публикувано от WarsteineR Покажи съобщение
      Пък ти колега ОЕМ, ако искаш да се замерим някой ден да видим имат ли файда тез подобреня ии ако имат дали е голяма ей така за спорта.. мойта си е пълен сток..
      п.с. Само да ми махнат гипса да не стане някоя беля..
      п.п.с. аа и на петрола да се дръпнем да има място поне 160 да вдигнем, каде тва сто метра
      Поздрави
      Кажете кога , че да си взема семки и да идвам за зяпач

А конкретно този мерцедес наистина си пада асматик за килограмите
      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
      Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
      Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Хехе ще те викнем бе как и старта може да дадеш, пък и нали имам да те повозвам да ми мине ръката и като се разберем ще ти пиша на лично
        Alfa Romeo 156 1.8 TS 99'
        ex. Lancia Dedra 1.6 ie 93'

Comment

Първоначално публикувано от vegatta Покажи съобщение
          Брачед тия гуми ако ги използваш само за драг горе долу стават ама трабва да ги загрееш хубаво преди това
          аз сум със същите само че на 50
          Ама ако ще ги взимаш нови бяха някъде към 300 лв май и на тая цена може да се намерят по добри гуми за твойте нужди
          Ммммм на 170 лв. е парчето.
          Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
            Ммммм на 170 лв. е парчето.
            А и другия проблем на тая гума е че ще ти е не стабилна колата когато е студена гумата

Демек сутринта при по големи скорости (примерно около 70-100) и при неравности на пътя ще ти дърпа волана малко

Иначе като цяло е добра гума
            Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...

Comment

Колегата горе е прав. Тези гуми не са за нормално каране, трябва да се загряват. По добре помисли за други освен ако не мислиш постоянно да се ръчкаш.

Comment

Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщение
                Колегата горе е прав. Тези гуми не са за нормално каране, трябва да се загряват. По добре помисли за други освен ако не мислиш постоянно да се ръчкаш.
                Я звънни на Петко да ми събере гумите от пред тях че там си останаха
                0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                sigpic
                Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

ако можеш да си намериш е тия

Firestone Firehawk SZ80
                  Май такива бяха

Много бях доволен от тях (стават и за твоите цели)

Comment

Първоначално публикувано от vegatta Покажи съобщение
                    ако можеш да си намериш е тия

Firestone Firehawk SZ80
                    Май такива бяха

Много бях доволен от тях (стават и за твоите цели)
                    Че и добре изглеждат. Само, че този модел ги дават зимни. А на снимката приличат на летни. Нещо модела е сбъркан.

Comment

• Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                      Че и добре изглеждат. Само, че този модел ги дават зимни. А на снимката приличат на летни. Нещо модела е сбъркан.
                      недей да гледаш кво ги дават по наще сайтове по летни от тия нема

Comment

• Първоначално публикувано от vegatta Покажи съобщение
                        недей да гледаш кво ги дават по наще сайтове по летни от тия нема
                        Да бе ама ги няма. Няма го този размер. Има 15-ки в Маргел. Не знам кой друг продава Файерстоун.

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                          Я звънни на Петко да ми събере гумите от пред тях че там си останаха
                          Са кат си брз ше караш по джанти

Comment

• Първоначално публикувано от WarsteineR Покажи съобщение
                            Хехе ще те викнем бе как и старта може да дадеш, пък и нали имам да те повозвам да ми мине ръката и като се разберем ще ти пиша на лично

Ники пита ли тук за Файерстоун
                            http://www.tarnovo-avto.net/index.php?linkID=678
                            http://www.tarnovo-avto.net/index.php?linkID=625
                            http://www.tarnovo-avto.net/index.php?linkID=744
                            но дали имат от този модел ....
                            Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                            Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                            Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

• Като стане време ще обикалям.

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                                Ама вие майне четете тея гонки били на 100 метра ми аз на бас се хващам че с една баничарка стокова ако ви набарам на 100 метра половината тука ше се чудите кво се случва Аре сега ме питайте защо
                                Само ако не съм се фанал за задницата на баничарката и не зобам банци в движение. Тогава баничарките дават време ~30-40 секунди до 100км/ч в зависимост от това колко съм загладнел. Даже има случаи дет са чудят дал да тръгнат.
                                Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

Working...
                                X