Известие

Collapse
No announcement yet.

Напариха ме!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Напариха ме!

Да ви се оплача.

Напариха ме Мерцедес Е200 - 136к.с и Пунто 1.2 16в. И двете сток. Аз съм с чип. Сам в колата. В Мерцедеса бяха 2-ма. Да поясня Мерцедеса има щпер. Пуното го дръпвам като сложа 2-рия зъб. Но на старта и двете коли са пред мен.

Защо не мога да тръгна бе колеги? Сложих летните гуми и не мога да тръгна. Върти пущината, връщам газта, подавам пак и не иска да зацепи. Аз до де тръгне тези два которника са вече преди мене.

Стартовете бяха едва на няма и 100 метра отсечка и аз се отказвах рано рано.

Ще замеря с Мерцедеса пак на 400 метра.

Лошо ЗКУ ли съм
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
    Да ви се оплача.

Напариха ме Мерцедес Е200 - 136к.с и Пунто 1.2 16в. И двете сток. Аз съм с чип. Сам в колата. В Мерцедеса бяха 2-ма. Да поясня Мерцедеса има щпер. Пуното го дръпвам като сложа 2-рия зъб. Но на старта и двете коли са пред мен.

Защо не мога да тръгна бе колеги? Сложих летните гуми и не мога да тръгна. Върти пущината, връщам газта, подавам пак и не иска да зацепи. Аз до де тръгне тези два которника са вече преди мене.

Стартовете бяха едва на няма и 100 метра отсечка и аз се отказвах рано рано.

Ще замеря с Мерцедеса пак на 400 метра.

Лошо ЗКУ ли съм
    По вероятно е поради слаб шофер
    156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
    Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщение
      По вероятно е поради слаб шофер
      Добре. Как да тръгна без да върти. Кумите ми са Пирели от ДОТ 01 На 2-ра върти даже и не ще да зацепи. Мирише на гума. Загрявах ги после на асфалта вече парят гумите и пак приплъзват страшно. Ще го замеря тоя мечок пак като сложа новите гуми.

Аз и да тръгна плавно после като настъпя до долу и от 3000 оборота като каже и веднага скача до прекъсвач. Връщам газта, пак подавам?!?! Тез сега се гаврят с мене тука разправят на целия град как са ме били

Аааа и да споменавам ли как изгубих скоростите след тези две гонки. Направо лоста остана на свободна и няма вкарване на нито една предавка. Че после в бокса...

За пореден път се убеждавам, че тези Алфи са само за ходене по кафета и возене на приятелки!
      Last edited by oem; d.m.y г., 11:38.

Comment

Ми още от първия ти пост ми се стори, че може да е от гумите. Сменяй ги и ги напердаши едно хубаво

Comment

Те тия гуми ДОТ 01 сигурно са станали на пластмаса преди 3 години и вече се превръщат в желязо...
          Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
          Mazda 6 2.3 2005
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
            Те тия гуми ДОТ 01 сигурно са станали на пластмаса преди 3 години и вече се превръщат в желязо...

Даването на газ, води до пристрастяване!
            Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
            Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Па то Пирелито си става пластмасово още на първата година,тва е проблема,семни гумите и пак пробвай
              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Koлега, тва пунто го биех с Делта 1.9ТД, а някакъв такъв мерждан ама 126кс беше го наказвах до 3та с C3 1.4HDi 16кл....
                156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Мале, тая Е класа е "Время разгона (0-100 км/ч) - 11.4(12.8 ) c", ти въобще тръгваш ли ...
                  Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                  Mazda 6 2.3 2005
                  sigpic

Comment

Ми смени си я бре пич като не ти харесва как варви или си я оправи, защото май не е в ред колата, незнам как са те били тези трупове
                    Fiat Punto GT '96 131 hp

Comment

истината е че асвалта още е студен за летни гуми и мн лесно приплъзват и при мен е така
                      Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
                      Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
                      Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
                      Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
                      Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

колего нормално да не можеш да тръгнеш,тая гума с която си е за летния сезон когато температурите са с поне 20-30 градуса повече(на асфалта имам предвид)
                        слагай зимните и 'удри
                        Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                        Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                        Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Със зимните имах много, ама много по-добро сцепление. Направо станах за смях оня ден. И без скорости останах то голямо ръчкане беше. Няма тръгване.

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                            Със зимните имах много, ама много по-добро сцепление. Направо станах за смях оня ден. И без скорости останах то голямо ръчкане беше. Няма тръгване.
                            изчакай да се стопли,смени гумите и тогава им набии канчетата ма с много,че излагаш тунера така
                            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Ама вие майне четете тея гонки били на 100 метра ми аз на бас се хващам че с една баничарка стокова ако ви набарам на 100 метра половината тука ше се чудите кво се случва Аре сега ме питайте защо
                              0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                              sigpic
                              Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                              Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Working...
                              X