Известие

Collapse
No announcement yet.

Напариха ме!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
    Със зимните имах много, ама много по-добро сцепление. Направо станах за смях оня ден. И без скорости останах то голямо ръчкане беше. Няма тръгване.
    А ти пък като засилваш колата требе и да я накараш да стои на пътя и да има сцепление Както и доста тука си силят колите ма за спирачки не мислят
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Аз излизам на 100 метра на когото кажете с Полото
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
        Аз излизам на 100 метра на когото кажете с Полото
        Взимам си старата кола от пича, на когото я продадох и те права на нищо....
        Корса А 1.4 60 коня 850кг.
        Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
        Mazda 6 2.3 2005
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
          Взимам си старата кола от пича, на когото я продадох и те права на нищо....
          Корса А 1.4 60 коня 850кг.
          Ае и Полото е толкова,ма е 900 кила

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Ае и Полото е толкова,ма е 900 кила
            Ама Корсата е изгнила и аз съм по-лек!
            Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
            Mazda 6 2.3 2005
            sigpic

Comment

Тия гуми с тоя ДОТ за нищо не стават, не искам да те обидя, но и ми се струва че лееко не можеш да тръгваш. Пунтото го мани ма тоя Умрелцедес с колелото ще го мина, макар и със шпер абсурд е да ти вземе повече от половин кола и то първите няколко метра.
              Па ако някой ми даде 156 1.8 чакам баце Бобо с баничарката и Мурджев с Роло-то

Comment

Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщение
                Тия гуми с тоя ДОТ за нищо не стават, не искам да те обидя, но и ми се струва че лееко не можеш да тръгваш. Пунтото го мани ма тоя Умрелцедес с колелото ще го мина, макар и със шпер абсурд е да ти вземе повече от половин кола и то първите няколко метра.
                Ма на 100 метра,ае аз съм навит,да ти покаем Половер повер

Comment

Като сте тръгнали и аз да се включа в гонката, имам едно пИжо 1.1 60 коня и то е 800-900 кила
                  146 1.6 TS '00
                  156 2.4 JTD '01

Comment

Ма на 100 метра,ае аз съм навит,да ти покаем Половер повер
                    Ми дай да ги пуснем твоите двете аз ше карам ТИ-то ем още по зле даже е 2-илядо кубика

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                      Ама вие майне четете тея гонки били на 100 метра ми аз на бас се хващам че с една баничарка стокова ако ви набарам на 100 метра половината тука ше се чудите кво се случва Аре сега ме питайте защо
                      Разбира се бате. Алфата се развърта бавно, а силата и е горе на 6000 оборота чак. Аз стигам 6000, а седя на едно място. Мирише на изгоряла гума... ужас... на 400 метра със сигурост и двамата ше ги накажа обаче.
                      Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Колеги, извинявайте че замазвам темата но ми предлагат гонка с Шкода Оставия едно 1.8 турбо не съм по тези изпълнения въобще но момчето ме заяде сериозно и искам да питам има ли смисъл да го правя тва?? Моя кораб е този от подписа пълен сток (засега) ...
                        Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Ще те нашамари, а пък ако е и с чип забрави.

Comment

с чип е ... отказвам се
                            Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщение
                              Ааа с Мерцедеса вървим на едно бе. Ама не мога да го бия на 100 метра. Той тръгва с калник пред мен и го държа така до края. Не изоставам повече. Въпроса е, че той тръгва като талпа. Превърта съвсем леко. А аз и на 2-ра като сложа и оборотомера скача на 5000 оборота и седи там и все едно слушам автоматик. Стой на 5000 и набира. И то аз като съм сам и то почва да превърта дясното колело и тия умира колата. И докато зацепят вече и двете е късно. Той мерцедеса е с калник пред мене. Пънтото иначе като сложа 2-рия зъб и го започвам да го дръпвам ама той пътя свършва.

Исках да кажа от цялата работа, че ме зорят и то сериозно. А мислех, че ще са като спрели. Как да е. Лошото е, че този с Мерцедеса е голям гавраджия и ще разправя сега на всички Рацерчета из Горна как ме е бил.
                              Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                                Ааа с Мерцедеса вървим на едно бе. Ама не мога да го бия на 100 метра. Той тръгва с калник пред мен и го държа така до края. Не изоставам повече. Въпроса е, че той тръгва като талпа. Превърта съвсем леко. А аз и на 2-ра като сложа и оборотомера скача на 5000 оборота и седи там и все едно слушам автоматик. Стой на 5000 и набира. И то аз като съм сам и то почва да превърта дясното колело и тия умира колата. И докато зацепят вече и двете е късно. Той мерцедеса е с калник пред мене. Пънтото иначе като сложа 2-рия зъб и го започвам да го дръпвам ама той пътя свършва.

Исках да кажа от цялата работа, че ме зорят и то сериозно. А мислех, че ще са като спрели. Как да е. Лошото е, че този с Мерцедеса е голям гавраджия и ще разправя сега на всички Рацерчета из Горна как ме е бил.
                                Замислял ли си се за съединителя си? Моята кола така по едно време въртеше ужасно и не вървях. Накрая се оказа съединителя, че е заминал а не ми даде никакви признаци да е зле или нещо. Само по това, че ужасно буксувах когато я настъпвах и като сменях скоростите някак си по тежко се сменяха.

Comment

Working...
                                X