Известие

Collapse
No announcement yet.

Напариха ме!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщение
    Замислял ли си се за съединителя си? Моята кола така по едно време въртеше ужасно и не вървях. Накрая се оказа съединителя, че е заминал а не ми даде никакви признаци да е зле или нещо. Само по това, че ужасно буксувах когато я настъпвах и като сменях скоростите някак си по тежко се сменяха.
    Не е съединителя. Тя хвърля пясък чакъл, гумата пищи, мирише, пуши чак... съединителя е перфектен. Скоростите се сменят много лесно.

РЕКЛАМА: Абе като се замисля, може всичко да се дължи на новия чип от Бобо. Много мощност и дойде нещо на тая кола
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Еми по-хубави гуми си сложи, колега и тогава пак пробвай.

Comment

Дължи се на гумите, които са на 8 години и на факта, че Алфата е тежка и трудно потегля. Като цяло силата и е в трета предавка.

Не разбирам как може да слагаш чип, а да караш с гуми стари почти колкото колата.
        "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
        Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
        Opel Astra J GTC

Comment

само като прочетох за оборотите как скачат и ясно ми стана че ти е съединителя не съм чел нататък ,но по добре виж и го сменяй успех
          п.п. и мерцедеса и пунтото са гробници
          Alfa Romeo 156 2.4 JTD '99

Comment

Първоначално публикувано от jimmyfloyd Покажи съобщение
            само като прочетох за оборотите как скачат и ясно ми стана че ти е съединителя не съм чел нататък ,но по добре виж и го сменяй успех
            п.п. и мерцедеса и пунтото са гробници
            Колега, не ме взимайте за канарче моля! Много добре знам кога буксуват колелетата и кога буксува съединител. Да подксача цялата предница като баскетболна топка се топа. Съединителя е пушка!

Първоначално публикувано от georgyg Покажи съобщение
            Дължи се на гумите, които са на 8 години и на факта, че Алфата е тежка и трудно потегля. Като цяло силата и е в трета предавка.

Не разбирам как може да слагаш чип, а да караш с гуми стари почти колкото колата.
            Аз чипове съм слагал още отдавна. Карам с тези гуми поради липса на други. Тези гуми ги карха миналото лято. Като не купих нови летни тогава, а пазех парите за зимни. Сега ми предстои да купя чисто нови летни. Даже и се озъртам за добри оферти вече по гумаджииниците. Спрял съм се на Dunlop SP Sport 01 - 205/55/16 - 170 лв. парчето.
            Last edited by oem; d.m.y г., 15:31.

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
              ...Спрял съм се на Dunlop SP Sport 01 - 205/55/16 - 170 лв. парчето.
              Гумите са огън. Точно този размер даже бяха с борд, ако не се лъжа. Шарката не е от най-новите, обаче спират като чук, респективно - не би трябвало и да ти приплъзват на старт.
              _______
              146 JTD - ex
              Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
                Гумите са огън. Точно този размер даже бяха с борд, ако не се лъжа. Шарката не е от най-новите, обаче спират като чук, респективно - не би трябвало и да ти приплъзват на старт.
                Да с борд са. И шарката не е лоша. В сравнение с Пирелито си е даже хубава Преди бях с хубав Брайджстоун, но предницата ми се бе разклачила и ми ги изяде от вън а задните пък от вътре. И задницата беше разкикечена. И свършиха бързо горките. И сложих това пирели да доизкарам лятото с тях.

Comment

Ами гуми и си виж окачването да не са ти останали само пружините твърди и от дупките де ти подскача

П.С. и аз да се разпиша, та преди година и няколко месеца си купих Ситроен Ц1 от магазина 1.0 12 Винтила 68 коня 770 кила е мога да Ви кажа, че набира доста по-бързо от ГТВ-то до 60 км след това е друга история на километража и беше до 170 и 155 на 4 та и 5 та само за украса но ги прави 170 и нагоре малко даже, но беше страшно нестабилна и затова я продадох даже неможах да и на въртя 10 000 км, а сега ме е яд с едно чипче и спортни пружини и амортерсиори беше да е доста по-стабилна и към 80 коня и как е въшка беше да зима 100 метра на 90% от колите във форума сигорен съм
                  Spin City!

Comment

Жената има Корса ГТИ. Няма такъв скорострел. Алфата ряпа да яде. Тежи и дупето мамка и. А и в багажника имам туби, усилватели, колони. И с пълен резервоар бях на дръпката, и те тези неща като натежат отзад и предницата улеква.

Амортисьорите са добре иначе. На скоро одих на стенд. Пушка са.

Comment

Ми вие, пичове, като че ли не знаете, че Алфетките са тежки на старта /специално за 146 говоря/. Срам не срам, така си е... На по-дълги дистанции, като дигнат и задържат над 4500-5000 и нагоре вече е друго. Мен ме караха с една Хонда Сивик с най-умрелия двигател - 1,4 75 коня току що купена на 10 г. и без нищо правено по нея, само ангренаж и филтри сменени. Ми сичко усмъртява на светофара. Просто нищо общо с Алфичките... Нито е до шофьор, нито е до гуми за жалост(( От макината си е.
                      ALFA ROMEO 146 1.6 TS 16V 1998
                      ПЛОВДИВ

Comment

75twinspark

..............................
                        Last edited by 75TwinSpark; d.m.y г., 20:19.
                        75 TwinSpark -син- ex,75ts зелен
                        75 ТУИНСКРАП-сив,+75 2.5 V6 черен
                        75 2.5 V6 Milano Argento-червен,75 2.5v6 сив.164 3.0 12v
                        75 ТУИНСКРАП-червен, + 75TwinSpark-бял,164 3.0 24v

Comment

Колега има ли смисъл от тая тема? За какво я пускаш ми не вземеш да си смениш гумите ? Темата няма да ти оправи гумите

B&B Racing | bb-racingteam.com
                          Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                            .....
                            Исках да кажа от цялата работа, че ме зорят и то сериозно. А мислех, че ще са като спрели. Как да е. Лошото е, че този с Мерцедеса е голям гавраджия и ще разправя сега на всички Рацерчета из Горна как ме е бил.
                            Еми то си е за срам бе бате,да вървиш наедно с такъв астматик като мерцедеса! чудя ти се
                            що не сложиш зимните гуми и да пробваш пак......
                            и каква е тая дръпка на 100м ?
                            146 Turbo

Comment

добре колега,тогава провери дали ти е читава и предницата,щом подскачала,може да не са само гумите
                              Alfa Romeo 156 2.4 JTD '99

Comment

Първоначално публикувано от abart_ Покажи съобщение
                                и каква е тая дръпка на 100м ?
                                нямат по дълги улици
                                Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Working...
                                X