Първоначално публикувано от hollyman_R
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Напариха ме!
Collapse
X
-
Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
-
Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеАма вие майне четете тея гонки били на 100 метра ми аз на бас се хващам че с една баничарка стокова ако ви набарам на 100 метра половината тука ше се чудите кво се случваАре сега ме питайте защо
Това ми хареса!!!
Comment
-
Защото ги е страх на дълго. Казват "Ааа квотое тука такова ще е и на дългото". А иначе за улиците верно. няма много дълги улици в Горна.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Айде ти си!
Ко му плащаш... 800$!
И прочети какво пише ... да се монтира в ауторизирани сервизи!
П.П.
Сетих се за култовата фраза на Вин Дизел от NFS:
"Ужким си голямо момче, пък не можеш да пускаш съединителя!"
Нали имаш чувство за хумор?
И не го взимай толко вътрешно тоя състезателен... ти си силен като механик!Last edited by fade; d.m.y г., 01:12.
Comment
-
Първоначално публикувано от fade Покажи съобщениеАйде ти си!
Ко му плащаш... 800$!
И прочети какво пише ... да се монтира в ауторизирани сервизи!
П.П.
Сетих се за култовата фраза на Вин Дизел от NFS:
"Ужким си голямо момче, пък не можеш да пускаш съединителя!"
Нали имаш чувство за хумор?
И не го взимай толко вътрешно тоя състезателен... ти си силен като механик!С тва ако успее някога да го монтира ше му трябват вериги
и автоматични скорости с тракшън контрол
0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщениеПа ако някой ми даде 156 1.8 чакам баце Бобо с баничарката и Мурджев с Роло-то
Ми първо ти си от оставащия процент тукаВторо баничарката е много обширно понятие внимавай щот разполагам и със 159 баница и със 145 баница
А мурджев и той барабар петко с мъжете една 8 клапанова неможе да бие
0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеМи първо ти си от оставащия процент тукаВторо баничарката е много обширно понятие внимавай щот разполагам и със 159 баница и със 145 баница
А мурджев и той барабар петко с мъжете една 8 клапанова неможе да бие
Comment
-
-
Този тип гума имат ли модели за лява и дясна?
Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
лява и дясна не няма значение но има вътрешна и външна страна където го пише на гумата на борда (outside) (inside) може да пише само едната от двете страни и като се монтират всичко си идва на място.Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Мисълта ми е, че тази извитата шарка при лява и дясна гума ше сочи наобратно от едната страна. За това питам. Демек купувам си 4 еднакви и се монтират после с напречните резки да сочат на вън (както е на снимката)?Last edited by oem; d.m.y г., 14:36.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
Comment