If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мисълта ми е, че тази извитата шарка при лява и дясна гума ше сочи наобратно от едната страна. За това питам. Демек купувам си 4 еднакви и се монтират после с напречните резки да сочат на вън (както е на снимката)?
недей гледай на къде ще сочи това е гума без посока гледай да са правилно монтирани стравите на гумата пише как се монтира а и този който ги слага трябва да знае как да ти ги сложи.CONTINENTAL правят такива гуми DUNLOP и MICHELIN също които и от тях да си избрал не си сбъркал.
Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Колега къде видя, че 146-те са тежки на старта, като това е една от най-леките алфи по пътищата. По тая логика 166-та трябва да е като танк на старта. При мен няма такова нещо при нито една от двете коли от подписа. И мани ти да не е до шофиор или гуми, защото ако едното от двете е съкато няма шанс. Направи една дръпка с летни гуми през зимата и тогава ми кажи дали не е до гумите.
Нешо си се поубъркал за килата на 146,особено на ТИ-то,което си е почти 1300 кила
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Нешо си се поубъркал за килата на 146,особено на ТИ-то,което си е почти 1300 кила
Да 1275кг е по каталог ( мойта на техно теста-а като я мериха излезна 1227кг.) и е по-тежка само от 145-та говорим от по-модерни алфи, не 33-ки и прочие
Искаш да кажеш, че с този Дънлоп ще ми се качи разхода ли?
Искам да кажа, че с всяка 205 гума ще ти го качи!
Друг момент е, че всеки сезон ще оправяш джанти с тоя нисък профил!
Широките гуми са по-податливи на аква-планинг който може да ти се случи много по-често и да пострадаш много повече, отколкото от една "дръпка" от която е пострадало само егото ти!
Ти си знаеш, но ми се струва, че изборът ти в момента е... "уекинко" емоционален!
П.П.
Забравих, на цената на 3 такива може да си купиш 4 нормални!
Искаш да кажеш, че с този Дънлоп ще ми се качи разхода ли?
не обратно трябва да падне.новите модели на раномираните марки гуми са все от тоя род :дават икономия на гориво примерно на michelin energy saver е такава.но примерно тази шарка е за средния клас автомобили при спортните гуми го няма това понатие пестене на гориво.
Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
не обратно трябва да падне.новите модели на раномираните марки гуми са все от тоя род :дават икономия на гориво примерно на michelin energy saver е такава.но примерно тази шарка е за средния клас автомобили при спортните гуми го няма това понатие пестене на гориво.
Нещо май на изуст говориш нещата дето си ги чел. fade го е казал точно преди теб:
"Искам да кажа, че с всяка 205 гума ще ти го качи! "
Мхм, си земем гуми без никво сцепление, съответно съпротивление с асфалта и ще гори 5 на сто, а и ако я пастирам да нема съпротивление боята ще върви на фотосинтеза..майтап да има! Пък ти колега ОЕМ, ако искаш да се замерим някой ден да видим имат ли файда тез подобреня ии ако имат дали е голяма ей така за спорта.. мойта си е пълен сток..
п.с. Само да ми махнат гипса да не стане някоя беля..
п.п.с. аа и на петрола да се дръпнем да има място поне 160 да вдигнем, каде тва сто метра
Поздрави
Comment