If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
До 2-3 месеца искам вече всичко по колата да е готово и да не мисля повече за правене. Като цяло музиката е събрана и само чака да се сложи. Плейър нямам още, джантите утре ги взимам от боядисване, окачването накрая...то и сега си е спортно и накрая ще реша дали има нужда да го смъквам още. Общо взето желанието ми е от колата да стане нещо такова, което обаче в БГ едва ли ше го направят и сумата се качва доста, както и качеството все пак...:
Това е всичко по оптиката...в БГ наистина се съмнявам да го направи някой... ...пак пари ще се дават!
Така и така дискутирате темата за тунинга, кажете ми какъв размер на джантите и съответно на гумите би бил оптимален избор за да не се спъне колата след тунинговане? Тоест какъв размер на джантите и гумите над заводските размери на един автомобил му позволяват да изглежда агресивно, но и да не е спънат на практика. Има ли желязно правило при подбора на джантите в този случай. Или пък като динамика колата си е най-добре със заводско предписаните от производителя дажнти и гуми? Как мога да разбера това?
До 2-3 месеца искам вече всичко по колата да е готово и да не мисля повече за правене. Като цяло музиката е събрана и само чака да се сложи. Плейър нямам още, джантите утре ги взимам от боядисване, окачването накрая...то и сега си е спортно и накрая ще реша дали има нужда да го смъквам още. Общо взето желанието ми е от колата да стане нещо такова, което обаче в БГ едва ли ше го направят и сумата се качва доста, както и качеството все пак...:
Това е всичко по оптиката...в БГ наистина се съмнявам да го направи някой... ...пак пари ще се дават!
Това ми харесва бате само че отпред мис е струва че са му малко в повечко мускулите много раздуто изглежда иначе е готино
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Нищо против оптиката нямам, ама тая кола на снимките изглежда отвратително. Мисля че сток варианта си е по добър , отколкото да имаш возило на което размера на фугите между отделните детайли да е променлива величина
AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Нищо против оптиката нямам, ама тая кола на снимките изглежда отвратително. Мисля че сток варианта си е по добър , отколкото да имаш возило на което размера на фугите между отделните детайли да е променлива величина
да ама тоя потребител така или ина4е си го кефи тая мания предната си не можа да я напраи 4ак толкоз ама тая сигур
ще стане
ОК! Само не разбрах къде е променлива величина???
не се и опитваи то ако беше толкова лесно щеше да си разбрал ве4е
Айде да не изпадаме в подробности , ама ако искаш обърни внимание на предния спойлер и калника.
AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Задната брония е прекалено издадена на зад...според мен трябва да се спазват някакви пропорции. Иначе не е лоша...
Предната броня е стил 407...аз лично много мразя тунинг който се опитва да направи от една кола друга...в крайна сметка се стремиш да си направиш колата уникална, а не предница от 407 и задница от нещо друго.
В БГ могат да ти направят подобни брони, но е ще ти излезнат по-скъпо и с по-лошо качество...както и ще трябва да ти ги правят по колата и да седиш без кола.
sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment