Известие

Collapse
No announcement yet.

Project "206 XRC" - Започна се...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Не виждам да съм писал подобно нещо...
    Колони, пищялки и колони в задните кори(панели). Това са 3 неща...
    www.facebook.com/workshox

Comment

До 2-3 месеца искам вече всичко по колата да е готово и да не мисля повече за правене. Като цяло музиката е събрана и само чака да се сложи. Плейър нямам още, джантите утре ги взимам от боядисване, окачването накрая...то и сега си е спортно и накрая ще реша дали има нужда да го смъквам още. Общо взето желанието ми е от колата да стане нещо такова, което обаче в БГ едва ли ше го направят и сумата се качва доста, както и качеството все пак...:

Това е всичко по оптиката...в БГ наистина се съмнявам да го направи някой... ...пак пари ще се дават!

Comment

въпрос за гумите

Така и така дискутирате темата за тунинга, кажете ми какъв размер на джантите и съответно на гумите би бил оптимален избор за да не се спъне колата след тунинговане? Тоест какъв размер на джантите и гумите над заводските размери на един автомобил му позволяват да изглежда агресивно, но и да не е спънат на практика. Има ли желязно правило при подбора на джантите в този случай. Или пък като динамика колата си е най-добре със заводско предписаните от производителя дажнти и гуми? Как мога да разбера това?
        алфа ромео 155 1,7 ТС 8в

Comment

Първоначално публикувано от ShoxXx
          До 2-3 месеца искам вече всичко по колата да е готово и да не мисля повече за правене. Като цяло музиката е събрана и само чака да се сложи. Плейър нямам още, джантите утре ги взимам от боядисване, окачването накрая...то и сега си е спортно и накрая ще реша дали има нужда да го смъквам още. Общо взето желанието ми е от колата да стане нещо такова, което обаче в БГ едва ли ше го направят и сумата се качва доста, както и качеството все пак...:

Това е всичко по оптиката...в БГ наистина се съмнявам да го направи някой... ...пак пари ще се дават!
          Това ми харесва бате само че отпред мис е струва че са му малко в повечко мускулите много раздуто изглежда иначе е готино
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Нищо против оптиката нямам, ама тая кола на снимките изглежда отвратително. Мисля че сток варианта си е по добър , отколкото да имаш возило на което размера на фугите между отделните детайли да е променлива величина
            AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
            Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от stelt
              Нищо против оптиката нямам, ама тая кола на снимките изглежда отвратително. Мисля че сток варианта си е по добър , отколкото да имаш возило на което размера на фугите между отделните детайли да е променлива величина
              да ама тоя потребител така или ина4е си го кефи тая мания предната си не можа да я напраи 4ак толкоз ама тая сигур
              ще стане

Comment

ОК! Само не разбрах къде е променлива величина???

Comment

Първоначално публикувано от ShoxXx
                  ОК! Само не разбрах къде е променлива величина???
                  не се и опитваи то ако беше толкова лесно щеше да си разбрал ве4е

Comment

Айде да не изпадаме в подробности , ама ако искаш обърни внимание на предния спойлер и калника.
                    AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                    Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                    sigpic

Comment

Задната брония е прекалено издадена на зад...според мен трябва да се спазват някакви пропорции. Иначе не е лоша...

Предната броня е стил 407...аз лично много мразя тунинг който се опитва да направи от една кола друга...в крайна сметка се стремиш да си направиш колата уникална, а не предница от 407 и задница от нещо друго.

В БГ могат да ти направят подобни брони, но е ще ти излезнат по-скъпо и с по-лошо качество...както и ще трябва да ти ги правят по колата и да седиш без кола.
                      sigpic
                      Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                      " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                      "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

мен много ме кефи WRC кита за 206, малко го прилича на тази която си постнал

Comment

Comment

ShoxXx, ето за тези фарове ти говорех снощи "Angel eyes"-ама май са ти добре известни

Alfa 145 1.3 boxer, 96 godina-"Бах, мама му, тая имала чип":каза бате БОБО
                            Fiat Bravo 1.6 1997
                            Fiat COUPE 2.0 16V

Comment

Alfa 145 1.3 boxer, 96 godina-"Бах, мама му, тая имала чип":каза бате БОБО
                              Fiat Bravo 1.6 1997
                              Fiat COUPE 2.0 16V

Comment

Da!
                                Но снощи забравих да те питам в нета ли си ги намерил, или някъде тук в БГ си ги видял?

Comment

Working...
                                X