If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Затова си прави застраховка за някви 1-2 евро беше и ако нему дойде стоката му връщат парите мой човек който пазарува от Ибеи доста често ми го е казал това.
А понякога фирмата която е пуснала обява може да неиска да праща просто до БГ,има и такъв вариант
Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
Затова си прави застраховка за някви 1-2 евро беше и ако нему дойде стоката му връщат парите мой човек който пазарува от Ибеи доста често ми го е казал това.
А понякога фирмата която е пуснала обява може да неиска да праща просто до БГ,има и такъв вариант
Имах застраховка и ebay и paypal нищо не направиха по въпроса. Просто тук в България сме дива Индия и никой не го грее за нас и без това какво ще им направя? Докато когато си в щатите или някоя по авторитетна държава си има органи, които биха ги разпънали на кръст, ако не ти върнат парите за такова нещо.
а плащането става с карта нали....е няма да ми хареса да им дам 600 долара за тва и да ме измамят
Еми препоръчвам ти да не пазаруваш от китайци. Аз от такъв си изпатих ( ако трябва да бъде точен мой познат си изпати, защото за него поръчвах ) Американците и австралийците са коректни в това отношение. Гледай откъде е стоката.
Comment