Известие

Collapse
No announcement yet.

Вапросче

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от SSwin4o Покажи съобщение
    а плащането става с карта нали....е няма да ми хареса да им дам 600 долара за тва и да ме измамят
    случва се риска на професията
    Volvo S80 2.0 T5 180hp
    Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
    Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Първоначално публикувано от WhitePower Покажи съобщение
      случва се риска на професията
      Затова си прави застраховка за някви 1-2 евро беше и ако нему дойде стоката му връщат парите мой човек който пазарува от Ибеи доста често ми го е казал това.

А понякога фирмата която е пуснала обява може да неиска да праща просто до БГ,има и такъв вариант
      Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
      Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
      Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
      Mercedes Benz A170 CDI FL '01
      Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщение
        Затова си прави застраховка за някви 1-2 евро беше и ако нему дойде стоката му връщат парите мой човек който пазарува от Ибеи доста често ми го е казал това.

А понякога фирмата която е пуснала обява може да неиска да праща просто до БГ,има и такъв вариант
        Имах застраховка и ebay и paypal нищо не направиха по въпроса. Просто тук в България сме дива Индия и никой не го грее за нас и без това какво ще им направя? Докато когато си в щатите или някоя по авторитетна държава си има органи, които биха ги разпънали на кръст, ако не ти върнат парите за такова нещо.

Comment

Първоначално публикувано от SSwin4o Покажи съобщение
          а плащането става с карта нали....е няма да ми хареса да им дам 600 долара за тва и да ме измамят
          Еми препоръчвам ти да не пазаруваш от китайци. Аз от такъв си изпатих ( ако трябва да бъде точен мой познат си изпати, защото за него поръчвах ) Американците и австралийците са коректни в това отношение. Гледай откъде е стоката.

Comment

Working...
          X