If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравеите колеги искам да си сложа спортен филтър конус но ми трябва снимков материал за да реша как да го направя ще сам мн благодарен ако някои пусне някоя снимка за да видя и като го направя обещавам да вкарам и аз благодаря предварително
Здравеите колеги искам да си сложа спортен филтър конус но ми трябва снимков материал за да реша как да го направя ще сам мн благодарен ако някои пусне някоя снимка за да видя и като го направя обещавам да вкарам и аз благодаря предварително
е мини през Крумово де еи каде е ти е на има няма и километър тъкмо ще видиш на живо не ти трябват снимки пиши ми на скаипа ако искаш има го във подписа ми
Ето и от мен
Attached Files
145 1,9 JTD [6:06:37 AM] emigranta_de каза: a JTD varvat mnogo . Печка POWER
То май няма смисъл аз да кчвам защото е същото като предните 2 снимки.
Взимаш тръбички лист от ножовка,че на мене ми се наложи да резна малко от едната забучваш филтъра и яко газ
че ако искаш да вадиш хубав наситен звук и ползваш дъното на старата кутия с нейните смукателни тръби трябва да махнеш резонаторната кутия която се намира над левия подкалник...демонтажа и е сравнително лесен Но определено без нея се чуства повече....но тогава и само тогава когато се използва дъното на кутията на стария филтър като заместител на новия
ex AlfaRomeo 145 2,0 QV -> Голямата ЛюбоФ Nissan Qashqai 2,0 140hp Renault Megane III Coupe 1,6 16V 110hp ShineRay XY350ST-2 StreetKiller
и защо да махам резонаторната кутия нещо или аз не съм във час или не мога да ти схвана мисълта звука си го вадя със и без резонаторната кутия само не мога да схвана врътката дето се опитваш да я обясниш резонаторна кутия и конус говори направо че и без това слънцето днеска яко ни напече на моменти
Comment