Известие

Collapse
No announcement yet.

WORLD RACING 2

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• FIAT 500 1.4 драг 1240м 49,22сек 0-100км/ч-10.3
    FIAT 1.4 TURBO драг 1240м 43,84сек 0-100км/ч-7.9
    на писта са още по добри
    Attached Files

Comment

• Зарибихте ме колеги с тази игра и сега стигнах до 46% и не мога да продължа нататък за да ме пусне на следващото ниво ми иска 47% като се има впредвид че досега съм спечелил всички мисии и състезания имам купена една писта и и една кола !!! От къде да го изкарам този 1% че да продължа играта ???

Comment

• Тя иска повечето да са ти на първо място може това да е,играта е супер но на мен повече ми харесват новите коли които си слагам успех с играта

Comment

• Ами аз съм така до сега само 1-ви места и само злато съм взимал ...иначе искам първо да мина основната игра и след това да слагам нови коли и писти ... Може нещо бъгава да съм я изтеглил ще е помъча още малко

Comment

• Първоначално публикувано от T3/5... Покажи съобщение
            Зарибихте ме колеги с тази игра и сега стигнах до 46% и не мога да продължа нататък за да ме пусне на следващото ниво ми иска 47% като се има впредвид че досега съм спечелил всички мисии и състезания имам купена една писта и и една кола !!! От къде да го изкарам този 1% че да продължа играта ???
            Повтори някои от състезанията, които си минавал още няколко пъти. Особено тия дето са за време да минеш някакъв маршрут. Ако си първи - с колкото по-голяма е разлика от еталонното време за първо място - толкова по-добре. Мисля, че има значение и бонус точките които ти дава след състезание за прогреса в играта.
            На мен ми се е закучвала така на два пъти, когато един процент не ми достига да отключи следващото състезание, а съм минал всичко с победи преди това. Така съм се измъквал - с повторения на стари състезания.
            Alfa Romeo 159 SW 1.9JTDm '07
            EX' Alfa Romeo 145 1.4TS '98

Comment

• Точно в точките е проблема върнах се назад направих няколко състезания натрупах точки станаха ми 18 000 и гледам станала на 50% . На мисията ''Have a nice... се трупат наи много тъи като там караш за време докато ти даде някакво непосилно време от порядака на 1.05мин.сек !!!

Comment

• Преди малко видях че са качили Алфа Ромео 164 3,0
                Attached Files

Comment

• Като се появи 164 Pro-car се обади да си я сложа и аз тази игрица
                  Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                  ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• OPEL VEKTRA 2.2 155 PS 0-100-9.4 SEK
                    не върви колкото 156 2,0тс
                    Attached Files

Comment

• PEOGEOT 206 GTI
                      MERCEDES SL BLACK EDITION 3.8sek 0-100 km/h
                      Attached Files

Comment

• FIAT GRANDE PUNTO RALY - 270 PS -4.9 SEK 0-100 KM /H
                        Attached Files

Comment

• GOLF COUNTRY 1.8
                          LAMBORGINI LP 670
                          FIAT 131 ABART
                          CITROEN C2 WRC
                          OPEL VEKTRA DTM
                          Attached Files

Comment

• MITSUBISHI L 200
                            TOYOTA TUNDRA BAJA
                            MAZDA RX-8
                            Attached Files

Comment

• 0-1024m drag 34.24 sek 258km -> MASERATI QUATROPORTE 400PS
                              0-1024m drag 31.63 sek 284km -> MERCEDES CLS 63 AMG
                              Attached Files

Comment

• FERRARI F 430 SCUDERIA
                                AUDI RS6 576 PS
                                MASERATI GRAN TURISMO S 434 PS
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X